|

Cum trimit un mesaj privat pe facebook, pe care sa-l vad doar eu si acea persoana fara sa mai apara pe perete la mine sau la acea persoana sau la mai stiu eu cine?

Funda

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Cea mai simpla cale: click pe numele persoanei, ti se incarca pagina ei de profil si, in partea din dreapta sus ai 2 optiuni: Message si Poke. Click pe Message si ii trimiti mesaj privat.

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Du-te la profilul prietenei/prietenului tau si vezi ca deasupra anunturilor publicitare sunt doua butoane "ciupeste"si "mesaj". Da click pe mesaj si scrie ce ai de scris, trimite si numai persoana la care ai trimis va vedea mesajul tau. Funda? big grin

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna!
Pentru a trimite un mesaj pe privat pe facebook, trebuie sa te duci pe profilul celui caruia vrei sa-i trimiti mesajul si acolo pe profil sub Acasa(Home), profil (profile) si Contul meu (account) iti scrie Chat (daca e conectat) si trimite mesaj (send message) sau ciupeste (poke). Dai unde scrie trimite mesaj si scrii mesajul pe care il vrei.
Daca ai o versiune noua de facebook, tii click pe numele persoanei si iti apare sa trimiti mesaj sau intri pe profil si ai acolo butonul de a trimite mesajul privat.

Sau poti sa te duci pe profilul tau si acolo unde iti vezi notificarile (notifications), chiar langa iti scrie mesaje, dai acolo si dupa aia dai la trimite un mesaj nou (send a new message) si poti da acolo si sa trimiti un mesaj. Asa il poti trimite la mai multe persoane (daca vrei). Sper ca te-am ajutat, Bafta!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna la fete

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează