|

Daca accesez o retea publica de internet de pe telefon un hacker bun poate sa afle ce am in telefon daca eu doar vorbesc cu el pe Facebook? Poate sa vada pe numele cui e luat telefonul? Poate sa vada ce conturi de Youtube/Facebook au mai fost accesaate de pe acel telefon?

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Da! un hacker bun! adica cei care lucreaza la sri, cia, fbi da aia pot iar daca telefonul de pe care tst e furat fii sigur ca o sa vina dupa tine si o sa faci parnaie! tu de ce crezi ca smecherii nu au facebook? ai vazut cont oficial a lu netoiu, borcea, becali? NU pentru ca stiu ca datele lor adica unde au intrat pe fb pe youtube pot fii interceptate, chiar stiu si oamenii care sparg conturi de fb contracost undeva la 5000E pe cont! deci se poate!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Slabe sanse daca nu stai o vreme pe reteaua respectiva, in cel mai rau caz poate activa un sniffer si sa-ti foloseasca sesiunea de logare a facebookului sa posteze sau sa vada mesaje, dar daca iesi de pe retea sau dai logout nu mai poate sta pe cont. Deci in afara de vreo 2-3 postari indecente sau sa-ti citeasca mesajele personale si sa rada un pic de ele nu prea are ce face, nestiind parola. Bine-nteles unii sunt mai inventivi dar de obicei respectivii nu se complica sa sparga conturile la un nimeni.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu cred. Daca vrei poti sa-ti instalezi un anti virus.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează