|

Daca am un sidiu cu win 7 Professional de 64 bit si pe un calculator am win 10 cum pot sa instalez acel win 7 Professional 64 bit? Dau Funda! Scuze de categorie

6 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Salut!

Modalitate 1 de intrare BIOS Setup :
Introdu discul bootabil in PC. Inchide-l, apoi intra in Setup BIOS/ Meniul Bootloader-ului. Tasta necesara deschiderii difera de la un PC la altul, poti cauta acea tasta pe internet pentru placa de baza pe care o folosesti. Instructiunile pentru deschiderea Setup BIOS-ului pot aparea sub forma de text la deschiderea PC-ului ("Press F1 to enter Setup"/"Press F8 to enter Boor menu")

Modalitate 2 intrare BIOS Setup : Intra in All Settings (din meniul de notificari, dreapta jos ) > Update and Security > Recovery > Advanced Startup > Restart Now > Advanced > UEFI

Acum din meniul de Boot ( denumirile pot varia in functie de placa de baza ) seteaza Optical Drive ca prima optiune de bootare. Iesi si salveaza. Acum se va afisa "Windows is loading files". Urmeaza instructiunile de pe ecran.

Acest proces nu este chiar atat de simplu pentru nestiutori. Poti cauta tutoriale pe Youtube pentru instructiuni mai detaliate.

*E posibil sa nu poti instala Windows folosind tastatura USB in cazul placilor de baza mai vechi, fiind nevoie de tastatura PS/2.

| explică (pentru PainInTheTech):

Au trecut acele 30 de zile deci a 2 a modalitate nu mai merge
=(

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu ti-as recomanda asta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Fals. Daca vine cu Windows 10 gata instalat, e mai bun pentru el ca 7. Ai putea sa nu gasesti drivere pentru 7 si sa ramai cu ochii in soare pana iti pui 10 inapoi. Recomand sa te adaptezi la 10.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Trebuie să introduci CD-ul în calculator, după care să dai un restart. În timpul boot-ului, îți va apărea textul "Press any key to boot from CD or DVD". În acest interval de timp, poți apăsa orice tastă de pe tastatură pentru a deschide setup-ul Windows 7. Sper că te-am ajutat. ^^

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sigur ca poti! va rula mai usor 7 decat 10

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează