|

Daca ati avea in stock orice produs, efectiv orice va puteti imagina, iar treaba dumneavoastra ar fi sa alegeti cateva si sa le vindenti in numar cat mai mare, care ar fi acele produse si de ce? Care sunt cele mai vandute/populare (la capitolul vanzari) produse. Si inca o intrebare dupa ce ati ales acele cateva produse cum procedati va faceti un magazin online sau le postati random pe siteuri de vanzari? (Care siteuri?) si souneti-mi de ce ati ales una dinre cele doua? Va multumesc raspunsul cel mai informativ/explicit primeste funda pace!

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

In primul rand, iti faci firma SRL sau PF si apoi angajezi pe cineva sa-ti faca un website-ul tau, cu firma de vanzari online.
Iti faci cont la Paypal ca sa poti sa dai ca varianta de plata si paypalul, fiind preferata de cumparatori, sau detaliile bancare ale companiei tale, ca la vanzarea sa poata sa-tid epuan banii acolo.
Apoi, pui pe acel web site, fiecare produs in parte, scriind ce face, din ce-i facut si ce valabilitate are (exact cum vezi pe alte website-uri).
Daca esti singur, o sa-ti ia o gramada de vreme, dar nah, asa se incepe cand esti mic.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pai,e multa munca,trebuia mai intai sa iti faci blog, sa ai un blog al tau personalizat, si produsele ar fi recomndat, parfumuri, telefoane ieftine si de calitate! SI in special ceva de la Clavin Klein, voi cumpara prima de la tine!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează