|

Daca de exemplu am sters istoricul (la Opera, de exemplu) pot sa mai vad pe ce am intrat si prin alt mod? Se mai poate vedea dupa ce e sters istoricul?

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu.Istoricul acela se stochează exclusiv în calculatorul, de exemplu al tău, dar dacă ai optat pentru a se face backup la date și setări atunci datele de navigare, semnele de carte, etc pot fii restaurate folosind funcția specifică disponibila în browser.
Succes

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Tu ai sters istoricul din calculator, ma refer la fisierele cu paginile vizitate, cookies-uri si asa mai departe. sa zicem ca nu poate fi recuperat, sansele sunt foarte mici insa este posibil (depinde cum a fost sters, de exemplu la ccleaner este o optiune de a sterge securizat, daca nu e sters securizat se mai pot recupera fisiere sau parti din fisiere). un fisier normal este fragmentat in mai multe parti pe HDD si acel fisier daca va fi sters el va ramane complet si bucatile alea vor fi schimbate cu noi bucati din alte fisiere. de asta zic ca daca a fost suprascris doar o parte nu va vedea toate site-urile insa poate vedea ceva. eu repet, procedura este foarte complexa, dureaza foarte mult si nu oricine stie.
a 2-a varianta este ca opera poate fi sincronizata si mi se pare ca daca stergi istricul din calculator ramane pe server (asta depinde ce selectezi tu sa sincronizezi, daca sincronizezi). mai multe detalii gasesti aici http://www.opera.com/link

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

Eu stiam ceva despre istoricul CALCULATORULUI.Dar am auzit ca pentru a-l accesa iti trebuie un CD9cred) din fabrica.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat