|

Daca imi dezactivez contul de pe facebook il mai pot activa ulterior fara sa pierd nimic(poze, prieteni etc)?

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Odata dezactivat datele tale nu se sterg definitiv, cand te inregistrezi iar cu acelasi Id de mes si parola apar pozele si toate datele tale care le aveai inainte

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Da, il poti activa mai apoi fara sa se stearga absolut nimic.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Da.totul ramane la fel doar ca nu va mai putea lumea sa le vada iar cand il deschizi din nou totul e acolo

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează