|

Dacă iti ștergi contul de whatsapp la persoanele cu care ai vorbit le mai apare Conversația sau contul si nr cu care te-ai înregistrat?

1 Raportează Evaluează
1 răspuns:
| a răspuns:

Nu știu dacă se vede dacă o persoană pe care o ai la contacte își șterge contul, dar dacă ești într-un grup cu o persoană care și-a șters contul, nu mai apare numele. De exemplu ești într-un grup, iar îl vezi pe membrul +40744123456 ~ ANONIM (nu știu dacă funcționează numărul), iar următoarea zi vezi doar numărul, atunci persoana și-a șters contul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează