|

Daca monitorul are mai multi inch pc-ul va merge mai prost? Adica eu acum am un Dell de 19 inch, si componenete i3 6100 8 gb ddr4 si Intel hd 530(integrata), si am +80-90 fps in cs go, daca voi lua unul de 21.5/22 imi va scadea din fps-uri?

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Salutare nu cred ca ce se vede pe monitor este doar iesirea din placa video integrata altfel spus daca maresti rezolutia mau mult de fullhd spre 2k sau 4k atunci va scadea fps ul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

N-are nicio legatura. Imaginea depinde rezolutia maxima pe care o scoate placa video si rezolutia ecranului. Ma refer ca daca tu ai o placa video ce iti afiseaza o rezolutie maxima 2K(2560x1440) si ai un monitor Full HD(1920x1080), atunci jocul iti va merge pe Full HD indiferent daca tu ai setat la setari rezolutii mai mari. In functie de cum setezi rezolutia la setarile jocului, se va modifica fps, e normal, pentru ca jocul consuma in functie de rezolutie(mai mare sau mica). Dar asta nu are nicio legatura cu ecranul.Insa daca tu ai un PC cu rezolutie mare, ar trebui sa fie „neghiob" sa ai un monitor slab, care nu duce rezolutii mari.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează