Salut. Da, telefonul se mai poate utiliza o perioada de timp, apoi aplicaţiile vor funcţiona din ce în ce mai greu, şi după nu vor mai merge deloc.
În general aplicațiile merg fară actualizare, dar mai sunt și unele aplicații nu le mai poți utiliza decât după ce le actualizezi
Da.
De altfel, multe actualizari sunt la aplicatii inutile. De exemplu imagini de fundal. Nu o schimbi zilnic ca sa ai nevoie de actualizare. Mai sunt si altele poate chiar nefolosite.
Da, aplicațiile vor funcția. Dar este posibil să apară bug-uri de funcționare.
Nu. ea zice de compatibilitati.
Vrea sa bage motorina in masina care merge cu motorina
Da, nu are nici o treabă, eu nu am actualizat 8 ani o tableta Samsung Galaxy tab A și nu a avut nici o treabă, nu am actualizat-o din cauza că am pățit să mi se șteargă tot ce aveam stocat in ea la prima actualizare
Nu ai stiut sa actualizezi. Probabil ai dat revenire la setarile din fabrica.
Am dat actualizare software, că nu sunt prost să confund, o fi fost o eroare sau vreun Bug, aplicațiile nu au fost dezinstalate
Dacă aplicațiile nu sunt optimizate și telefonul nu este actualizat frecvent, unele pot continua să funcționeze, mai ales dacă sunt simple și deja instalate. Cu toate acestea, de-a lungul timpului, pot apărea probleme de compatibilitate, securitate, performanță sau acces la servicii online, ceea ce le poate face instabile sau inutilizabile.
lvr întreabă: