| LisaJulie a întrebat:

Dacă nu sunt optimizate aplicațiile și nu este actualizat telefonul frecvent vor mai merge aplicațiile?

13 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Da.

| ReddY25 a răspuns:

Da,dar cu erori

| Cipi1212 a răspuns:

Aplicațiile trebuie actualizate din când în când.

| Alex765431 a răspuns:

Salut. Da, telefonul se mai poate utiliza o perioada de timp, apoi aplicaţiile vor funcţiona din ce în ce mai greu, şi după nu vor mai merge deloc.

| Arthurrrr a răspuns:

În general aplicațiile merg fară actualizare, dar mai sunt și unele aplicații nu le mai poți utiliza decât după ce le actualizezi

| gllopel a răspuns:

Da.
De altfel, multe actualizari sunt la aplicatii inutile. De exemplu imagini de fundal. Nu o schimbi zilnic ca sa ai nevoie de actualizare. Mai sunt si altele poate chiar nefolosite.

| Diana4you97 a răspuns:

Da, aplicațiile vor funcția. Dar este posibil să apară bug-uri de funcționare.

| cyyprian a răspuns (pentru Diana4you97):

Nu. ea zice de compatibilitati.
Vrea sa bage motorina in masina care merge cu motorina

| cyyprian a răspuns (pentru cyyprian):

Benzina

| Iordacheionelmarian a răspuns:

Da, nu are nici o treabă, eu nu am actualizat 8 ani o tableta Samsung Galaxy tab A și nu a avut nici o treabă, nu am actualizat-o din cauza că am pățit să mi se șteargă tot ce aveam stocat in ea la prima actualizare

| darrio2007 a răspuns (pentru Iordacheionelmarian):

Nu ai stiut sa actualizezi. Probabil ai dat revenire la setarile din fabrica.

| Iordacheionelmarian a răspuns (pentru darrio2007):

Am dat actualizare software, că nu sunt prost să confund, o fi fost o eroare sau vreun Bug, aplicațiile nu au fost dezinstalate

| Christine25 a răspuns:

Dacă aplicațiile nu sunt optimizate și telefonul nu este actualizat frecvent, unele pot continua să funcționeze, mai ales dacă sunt simple și deja instalate. Cu toate acestea, de-a lungul timpului, pot apărea probleme de compatibilitate, securitate, performanță sau acces la servicii online, ceea ce le poate face instabile sau inutilizabile.