|

Daca un program, spre exemplu: un joc, are cerinte minime de un procesor dual core - 2.5 Ghz, iar eu o sa am un procesor quad core de 2 Ghz as putea sa il rulez?

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Aoleuuuu de cate ori s-a scris pe forumuri frecventele nu se aduna! Un procesor dual core de 2 Ghz v-a avea tot 2 Ghz dar v-a avea 2 nuclee ceea ce este un avantaj major (multitasking).

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Intra pe game-debate.com, in bara de search cauti procesorul tau, il selectezi si dupa, undeva mai jos vei avea o sectiune unde selectezi alt procesor pentru a le compara [vezi ca ai si pentru laptopuri si pentru desktopuri! nu le incurca! ] depinde acum, depinde foarte mult de tehnologia de fabricare, anul in care a fost proiectat si alte alea! Practic ar trebui sa mearga, practic! Mai intervine o chestie! Unele jocuri sunt facute sa mearga numai cu 2 nuclee...
Ar trebui sa-ti mearga! Atata timp cat dual core-ul ala nu este vreun i5 si tu ai un celeron... sau un amd mai vechi...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Te rog sa ma scuzi pentru acest mesaj...
Nu m-am documentat bine inainte sa iti raspund.
Dual Core inseamna 2 nuclee, quad core inseamna 4, deci, e de 2 ori mai bun ca un dual core. 2 nuclee si 2.5 Ghz inseamna 5 Ghz in total, iar 4 nuclee si 2 Ghz inseamna 8 Ghz in total. Tragi si tu concluzia.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru anonim_4396):

Si octa core in Hyperthread, 32GHz?!?!

Lasa o modalitate de contact sa te mai gasim cu raspunsurile tale.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează