|

Dau funda celui care ma ajuta mai bine.Am un desktop pc ( myria blade v5/1006 60 Hz ) care nu mai funcționează de 1 an și ceva, are placa de baza arsa am înțeles ( 250 lei reparatul) este un preț corect? Dacă îl repara după va mai avea pozele jocurile etc pe el tot ce aveam pe el înainte? Un wireless cum se instalează, se poate instala fără pc, cu un laptop? Ca să ma conectez la net prin cablu de la digi pe laptop nu pot, de ce? De când nu mai folosesc pc-ul, nu mai știu dacă era vreun program de instalat pentru conexiunea la net de la digi. h

1 Raportează Evaluează
1 răspuns:
| a răspuns:

In primul rand, va trebui sa-i indici celui care va schimba placa de baza care sunt acele poze care sunt importante pentru tine, sa le salveze pe un alt suport (disc DVD, alt hard disk, stick usb etc.) sa nu se piarda.
Jocurile care au fost instalate (si nu doar copiate) nu se vor putea salva. Se pot salva (copia) doar acele jocuri care functioneaza si dupa o simpla copiere, n-au nevoie de instalare.

Pentru conectarea la net la Digi ai doua posibilitati: prin intermediul unui router (cand trebuie configurat routerul pentru Digi) sau cu cablu direct de la Digi.
Pentru configurarea internetului pentru Digi nu ai nevoie de program special. Trebuie doar configurat o conexiune noua de retea de tip PPPoE si introdusa numele si parola scrisa pe contractul tau de internet (prima pagina). La nevoie poti cere si ajutorul de la suportul tehnic.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează