|

Dau funda! Salut am nevoie sa stiu ce mai am nevoie sa iau!

Am de gand sa iau :

1)https://:///......DDJJKNBBM/

Dar intrebarea mea este ca daca acesta este un kit cu tot ce trebuie si daca trebuie sa mai iau decat un monitor si kit de periferice(mouse+ mouse pad, casti, tastatura)?

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Nu recomand DELOC sa cumperi acel calculator. Mai fa un efort si ia asta https://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/2893402/. E foarte slab acel calculator. Calculatorul de ti l-am pus eu e de ultima generatie, cu componente de calitate superioara, cu un procesor foarte puternic ce are integrat in el o placa video capabila sa ruleze jocuri precum CSGO, LOL foarte ok, si alte jocuri mai noi in Low-medium in 30fps pe rezolutii 1280-720. Mai tarziu poti adauga o placa video dedicata https://www.pcgarage.ro/placi-video/gainward/geforce-gtx-1050-ti-4gb-ddr5-128-bit/ pentru a mari performantele in jocuri, putand ajunge pe FullHD la 70-80fps,pe medium-high in orice joc. Daca mergi pe premiza ca nu ai bani si vrei ceva neaparat, ai de pierdut ca prostul. Mai bine stai inca un an si strangi mai multi bani sa iei ceva bun, decat sa iei ceva prost si sa faci si risipa de bani. Si sunt doar 200 in fond...iar placa video o (750 lei) o poti cumpara oricand pentru a mari, dupa cum am zis performanta in jocuri.

| explică (pentru Superior):

Deci am luat primul wishlist, am adaugat placa video dedicata, si ar mai trebui sa iau doar monitor si kitul de periferice, nu?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru sebisebi95ro):

Da,doar monitor si periferice. Apropo. deci ai dat in jur de 2100 lei?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

E un tower intreg si functional, mai ai nevoie de monitor si periferice si optional o placa video daca vrei sa joci jocuri pe el.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează