| DuckDogger a întrebat:

De 3 zile, calculatorul meu nu imi transmite video in monitor.

Am schimbat monitorul, placa video, si am schimbat si o sursa, dar pe care am schimbat-o repede cu cea veche. Și tot nu mi merge monitorul, adică, când bag Hdmi-ul in spate la unitate in placa video led-ul de la monitor se face roșu (ca și cum ar fi stins), iar când hdmi-ul nu este băgat este ledul verde, adică aprins.

De la cablu hdmi nu este, am incercat și cu altele, nici cu cablul de la monitor pe care il bag in priza... Nu mai stiu ce sa fac, deja... Ajutati-ma va rog cu un sfat.

Răspuns Câştigător
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Cel mai bine, vorbeste cu cineva priceput.

5 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu este monitorul defect ci unitatea e placa video defectă, tu cand conectezi monitorul in unitate se stinge, becul verde se schimbă in roșu ceea ce este bine, monitorul intră in protectie deoarece detecteaza un consum mare si defectiune in unitate, ca sa fi sigur ca nu e monitorul, incearca l la cineva pe o alta unitate care merge bine, trebuie unitatea dusa la cinava care stie sa o repare, sa i schimbe piesa defectă.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Monitorul merge nu el este defect.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Placa de baza. Sau vreo setare dubioasa la monitor. happy Incearca pe DVI.

| Cybe3r a răspuns:

Este defect monitorul. daca e LCD ars un led din interiorul monitorului.

| DuckDogger explică:

Problema este că am incercat sa bag monitorul meu in calculatorul maica-mii, si nu a mers. Am băgat monitorul ei in unitatea mea, si tor nu a mers. Deci, si monitorul e de vina, dar si placa video, sau ni placa, deoarece am pus o altă placa video si tot nu a mers.
Intre timp, am o problema si cu sursa, cred eu, pentru ca eu cand aprind calculatorul, merge cateva secunde, dupa care se opreste si se aprinde singul, apoi... nu știu ce poate fi. Il las asa deocamdata, trebuie sa iau legatura cu un prieten care stiu ca se pricepe la calculatoare.