| Lioana a întrebat:

De astazi PC-ul meu a inceput sa nu mai redea fisierele video. Cu nici un program. Daca il deschid normal cu programul din windows, apare programul cateva secunde, apoi se inchide brusc fara nici un mesaj. La Real Player se deschide programul si da mesajul "Real Player has stopped working. A problem caused the program to stop working correctly. Windows will close the program and notify you if a solution is available. Close program"
Winamp le deschide dar reda doar sunetul nu si imaginea.
Singura modificare pe care am adus-o ieri PC-ului a fost sa instalez driverele de pe placa de baza ca pana acum foloseam PC-ul fara drivere instalate. PC-ul ruleaza cu windows 10 Pro.
Ce cauzeaza aceasta problema si cum o pot remedia?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Ori il reinstalezi windows-ul sau driverele dar de pe site-ul oficial al producatorului placii de baza si al restul de componente ori apelezi la un service specializat de calculatoare!

| Lioana explică (pentru anonim_4396):

Nu as vrea reinstalez windowsul pentru orice detaliu. Ar insemna sa fac asta la fiecare 2-3 luni. Driverele tocmai le-am instalat. De ce sa le instalez din nou? Sunt luate de pe DVD-ul original al placii de baza. Mentionez ca au mers inainte videourile si aveam instalate tot aceste drivere iar windows 10 era instalat ca upgrade de la windows 7, nu pe curat. Acum vreo 2 luni l-am reinstalat din nou pe curat si mergeau videorile pana ieri, fara a avea instalate aceste drivere.

| Anonim a răspuns (pentru Lioana):

Nu vad cum ar fi mers acele video fara driverele instalate, nici macar placa integrata a procesorului... da ma rog, iar cele de pe DVD, pot fi vechi, cele de pe site-ul oficial sunt updatate intelegi, au fost aduse imbunatatiri/reparatii, de aia ti-am zis sa le aduci la zi.

| Lioana explică (pentru anonim_4396):

Eu am instalat driverul pentru placa de sunet pentru ca nu aveam optiunea Stereo Mix fara el. Placa video pe care o folosesc nu e cea on board ci una dedicata iar aceea era instalata.

| Anonim a răspuns (pentru Lioana):

Ai setat la nVIDIA presupunand ca ai, ce placa video sa foloseasca pc-ul in orice aplicatie/joc? Pentru ca altfel nu cred sincer sa fie cea dedicata folosita mereu, dar, am sa te rog sa instalezi mpcstar sau bsplayer si apoi sa-mi spui, functioneaza cu aceste programe sau nu, daca nici cu aceste doua programe, chiar te rog, fa-i o instalare pe clean.

6 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Poate ai probleme cu driverele video. Intra in Device manager si verifica daca nu se vede vreun semn de exclamare galben in dreptul placii video.

| gelu1970 a răspuns:

Instaleaza klite mega codecs
odata cu acel pack se instaleaza si media player classic
spune daca reda fisiere video.