|

De câteva zile (2) bateria laptopului meu (Lenovo) nu se încarcă absolut deloc, e tot pe 0 % și nu pot întelege de ce. M-ați putea ajuta să aflu cum s-o fac sa functioneze din nou?

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Dacă bateria ta de la laptop nu se mai încarcă de loc și rămâne mereu pe 0% înseamnă că trebuie înlocuită bateria.
Fiecare baterie fie că este de telefon, tabletă sau laptop au o anumite cicluri de încărcare și descărcare a acestor baterii.
Dacă ai ținut laptop-ul în priză în timp ce laptop-ul era încărcat la 100% și acest lucru poate duce la defectarea și înlocuirea bateriei.

Recomandarea mea este înlocuirea bateriei de laptop cu o baterie originală de la producător iar pe viitor folosește laptop-ul fără al mai ține la încărcat dacă acesta s-a încărcat complet.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Kosmin318):

Mulțumesc,dar asta știam si eu. eu aș fi vrut metode prin care sa nu ramana mereu pe 0%.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cel mai probabil trebuie schimbata. Iar daca nu se poate 'scoate' manual, du' laptop-ul la un service ceva si o sa iti recomande ceva bun si ai si instalare asigurata.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Bobbye):

Dacă bateria nu se poate scoate manual și oricum este recomandat să îl duci la un service autorizat.
De exemplu dacă laptopul tău este Asus sau orice alt brand de laptop-uri recomandarea mea este să îl duci la același service care are legătură cu brandul laptopului tău.
În niciun caz să îl duci la orice service de calculatoare din oraș deoarece acele service-uri nu sunt autorizate cu brandul tău de laptop.
Mai pe scurt du-l la un service autorizat!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează