| BackAgain a întrebat:

De cateva zile incerc sa ma conectez pe Facebook, dar e blocat temporar. Imi tot cere sa confirm identitatea si singura optiune disponibila e poza cu buletinul, carnetul de sofer sau pasaportul. N-am dat de carnet inca si nu am avut nevoie de pasaport, deci ies din poveste. Ramane buletinul, dar nu prea as vrea... o cunostiinta a patit tot asa o faza (tot Facebook) si mai tarziu s-a trezit ca i-au fost furate datele. Potrivit mesajului de la Support, ar trebui sa am si alte variante de verificare si confirmare a identitatii... numai ca nu apar. Am incercat de pe telefon, PC si tableta. Am incercat pe aplicatie, atat cea standard, cat si Lite, pe Chrome, Mozzila, Opera si Internet Explorer. N-are cum sa fie o problema de la dispozitiv sau browser. Cum sa fac sa-mi deblochez contul? Daca nu fac nimic, se deblocheaza oricum dupa o perioada (din moment ce zice ca e doar temporar blocat)? Daca da, cat timp?

Răspuns Câştigător
| PainTech a răspuns:

Contul nu se va debloca singur.
Daca nu ai incredere, poti blura unele parti din buletin ( Seria, numarul, ultimile 6 cifre din CNP, etc. )

2 răspunsuri:
| Bogdan70001 a răspuns:

Temporar pana verifici tu identiatea.Si in al 2-lea rand Facebook nu vinde date.Asta sa fie clar.Fa-ti poza la buletin fara grija ca nu patesti nimic

| ad2017 a răspuns:

Eu nu cred ca se va debloca. Mi se pare ca si mie m-i s-a intamplat asta cand din greseala mi-am setat varsta mai mica de 16 ani sau ceva. Chestiia cu furatul datelor nu prea o cred doar daca are ceva cu chestia asta recenta de la Facebook cu analytic ceva. Nu ai cum sa il deblochezi fara ce iti cere, dupa cum stiu.