| ViOreL33_5664 a întrebat:

De ce am memoria plina in local C?
Am laptop.
Am sters tot din local c. Tollbarele de internet tot si tot am full disck nu stiu de ce crying( Nam nimic in laptop adica am dar decat in local d si e ca in c e full si n-am nimic nu mai merge nici netu bine pica ce aree?

8 răspunsuri:
neluL
| neluL a răspuns:

Nu ai cum sa stergi tot din C si sa ai discul plin! Ce dimensiune /marime are partitia C? Apoi intra in Start->programs->uninstall programs si fa-mi un print screen cu acea pagina apoi posteaz-o aici! Eventual poti lasa si un pm! 10 toolbaruri daca ai sters fac abia cat o melodie mp3->deci e ca si cum nu ai sters nimic!

Răspuns utilizator avertizat
| PinkPanther a răspuns:

Mai fa o verificare, intra si in my documents, sau in folderele de download a browserelor, se pot ascude multe programele care incarca memoria acolo.
si pe langa asta verifica sa nu ai un virus care "pacaleste" hardul de e plin sau o eroare de la windows

| Dreamer a răspuns:

S-ar putea sa ai ceva care ocupa mult pe Desktop (ecran) - apartine de Local Disk C...asa ca ia mai verifica odatawinking

| salamior a răspuns:

De cat ai hadrul C?
Fa un Disk Cleanup
Cand stergi tot se baga in gunoi si trebuie sa intrii si in el si sa stergi de acolo, vezi sa nu fie asa
Daca nu sunt astea doua, ai virusi

| armani12 a răspuns:

Salut,ai rezolvat problema? la fel am patit si eu..imi arata ca am memorie full..si nu stiu ce sa ii fac?

| SaveTheWorld a răspuns:

NU este bine sa iti stergi toate fisierele din C:/, multi fac prostia asta iti reinstalezi Windows-ul si daca vrei sa salvezi ceva le pui in D:/ iar asa calculatorul iti va merge mult mai bine.Si iar o prostie mare nu mai instalati programe/jocuri in C:/ instalatile in alta partitie, de exemplu eu am 500 Gb in C:/50 gb si in de restul adica 450 gb.

| TheArrow a răspuns:

Pai exista un virus care iti mananca memoria, si eu am avut un asemenea virus da un scan cu AntiVirusul si apoi Cu Malware Bytes si am gasit un virus care manca memoria cand deschideam pc si mereu ma trezeam full Local Disk C:/ si am stat ceva timp asa pana mi-am zis sa caut ce are... big grin Scuze de raspuns asa intarziat dar nu am putut raspunde pentru ca nu am gasit problema ta. Sper ca te-am ajutat happy