|

De ce Bitdefender si Kaspersky sunt in top la capitolul performanta? Credeam ca acesti antivirusi incetinesc cel mai tare PC-ul.

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Depinde ce topuri... singurele topuri în care poți să ai încredere pe internet la categoria antivirus, sunt cele făcute de ( www.av-test.org ) o companie non profit care se ocupă doar cu testarea diferiților antiviruși de pe piață.

Și după cum vei vedea și pe site la ei, comportamentul unui antivirus diferă extrem de mult de la un sistem de operare la altul, iar majoritatea topurilor de pe internet sunt făcute după rezultatele testelor de la Windows 10, sau doar preferințele unora... dacă spre exemplu ai Windows 7, din cele două enumerate de tine, Kaspersky întradevăr este foarte bun, dar Bitdefender este destul de neiertător cu resursele pc-ului!

Eu unul am Windows 10 și momentan folosesc ESET (Smart Security 9.0), de care sunt destul de mulțumit, dar un antivirus se alege după mai multe criterii, nu doar după consumul de resurse! Analizează-i bine pe toți înainte de a alege unul pe termen mai lung! ^.^

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Poate ca sunt in top la capitolul marketing. In ziua de azi mai toti antivirusii au aceleasi functii indiferent de ce firma vorbim, toti incearca sa-si copieze unii de la altii functiile.
Iar aici depinde cat de bine a fost optimizat acel soft. Unii antivirusi au softul prost optimizat, si de aici consuma mai multe resurse, incetinind sistemele slab cotate ca si performanta. Spre ex, bitdefender este un antivirus foarte ok optimizat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Incetinesc pc-ul pentru ca multi inca mai au exponate de muzeu cu un amarat de dual duo ( nici macar un i3 de ultima generatie ) si 2 gb de rami. Nu din alte motive.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează