|

De ce cand conectez incarcatorul, in jocuri temperatura processorului creste pana la 80 iar fara incarcator doar pana la 60, de la ce poate fi, sa fie incarcatorul de vina? am nevoie de raspunsuri de la persoane care chiar stiu.

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Cand e conectat la incarcator, curentul disponibil e mai mare si procesorul merge la capacitate maxima. Cand e numai pe baterie, pentru a se economisi energie, procesorul merge cu un consum mai mic. Ar trebui sa se vada si o scadere a performantei in joc atunci cand nu e conectat incarcatorul. In consecinta, e normal sa se incalzeasca mai tare atunci cand e conectat incarcatorul.
Daca e vorba de windows 10, atunci se poate merge la setari, System, Power & Sleep, Additional power settings, se deschide fereastra Power Options si se alege Power plan-ul Balanced sau High performance, se poate intra la Change plan settings, change advanced power settings, Processor Power Management si se pot modifica setarile pentru a obtine o temperatura mai mica, insa s-ar putea sa scada performanta.

1 răspuns:
| a răspuns:

Cand incarci telefonul este normal sa se incalzeasca mai tare, orice telefon se incalzeste mai tare cand este folosit in timp ce se incarca. Se spune ca producatorii de telefoane includ in cutia telefonului cabluri scurte menite sa-i incurce pe oameni sa foloseasca telefonul in timp ce se incarca deoarece in modul asta se strica bateria.
Daca ai observat, telefoanele cu fast charging se incalzesc mai tare decat telefoanele fara!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează