|

De ce e incarcat mereu processorul?

De la windows nu cred ca este ca l-am schimbat de 10 ori in ultima luna. Cum deschid pc-ul si deschid ceva e apraope 100% processorul. Care sa fie problema?

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Caldura la cpu trebuie sa verifici

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Incearca sa activezi un antivirus bun AVIRA sa scaneze, apoi sa scanezi cu antimalware cu MALWAREBYTES-ANTIMALWARE, si apoi scanezi cu ANTISPYWARE TERMINATOR 2012! Si dupa aceea sa cureti cu CCLEANER!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Acum va zic ca tot schimb windows-ul si pc-ul e gol si voi imi ziceti ca am virusi, nu sunteti normali.
Pc-ul e mai vechi are doar dual core dar 4 gb ram si face asta la orce program, lasa naibii ca acum 3 ani jucam jocuri de 13 gb si mergea excelent, si dupa mult timp in care nu l-am mai folosit e praf.
Caldura la processor e undeva la 46, cand am doar programe usoare deschise, oricum stiu ca acum cativa ani era la 35 tot in acelasi fel utilizat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cel mai probabil un virus care s-a ''instalat'' pe hardul tău, dacă ai ceva timp liber downloadează DBAN, e un program care îți curăță hardul(în sensul că șterge absolut tot de pe el).
Pentru a folosi programul acesta uită-te pe youtube la tutoriale, după ce ștergi tot, instalezi din nou un sistem de operare și gata.
PS: înainte să ștergi tot de pe hard fă un backup.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Depinde si de ce procesor ai, si de ce fel de program deschizi(care s-ar putea sa ceara prea mult RAM) sau ai prea multe aplicatii instalate pe el care se deschid la pornire, si trebuie sa le inchizi si desigur...nu exclud ca ar fi vreun virus in PC-ul tau.Incearca BITDEFENEDER, sau kaspersky, sau ori ce al antivirus vrei tu si da-ti o scanare.

Sper ca te-am ajutat!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează