|

De ce la internetul de mare viteza (broadband) de la RDS, imi apar mai multe conexiuni active?Am internet de la RDS, iar cablul de internet din unitate este cuplat direct la cutia de pe casa scarii. Mentionez faptul ca am fost client AiTes Telecom, ulterior preluat si schimbat iLink, iar acum preluat si schimbat in RDS. Deci practic, am acelasi cablu, care pana in momentul cu pricina (semnal de la RDS), nu mi-a facut probleme deloc.Ideea este ca pe langa conexiunea activa RDS, la care ma conectez printr-un user si o parola, imi apar alte conexiuni Local Area Conection, catalogate drept "Network 1, 2, ...etc" si care indica faptul ca nu au semnal.

Am facut si cateva printscren-uri, poate sunt mai explicit.http://imageshack.us/photo/my-images/542/93084673.jpg/http://imageshack.us/photo/my-images/819/88505962.jpg/http://imageshack.us/photo/my-images/829/94445739.jpg/

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

1. Ai mai multe conexinuni.
2. Ai fost la mai multi provideri.
3. Nu ai sters conexiunile vechi.
4. Ai 2 adaptoare de retea fizice + cel de retea wifi.

Stima Zendy.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru ZendyTeam):

Ce conexiuni sa am din moment ce eu o folosesc doar conexiunea de la RDS cu username si parola?

Nu, nu am fost la mai multi provideri, Exact cum am explicat mai sus : AiTes Telecom a fost prealuat de iLik, iar iLink-ul, a fost prealuat de RDS. A acelasi cablu, aceeasi caseta, difera putin semnalul.

Nu am nici un adaptor de retea. Daca se intampla sa dau off la "Local Area Connection" atunci nu imi mai merge netu'

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Uite.e posibil ca atunci cand ai fost abonat la o alta sursa de net sa iti fi ramas acel session sa ii zic asa... intra in control panel la network connections si vezi pe acolo, eu am fost la Vodafone (prin Modem Mobile) si m-am mutat la RDS (foarte Bine ) asa ca sper ca ti-am fost de folos!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Cool_Andy_1990):

Deci, AiTes a fost preluat de iLink, care la randul sau a fost preluat de RDS. Practic, e aceeasi firma, difera doar sigla ca sa zic asa. E aceeasi infrastrucutra, aceleasi cabluri

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează