anonim_4396
| Anonim întreabă:

De ce multi dintre voi urasc atat de mult iphonurile?
Dati niste argumente solide ca iphonul nu e un telefon bun!

8 răspunsuri:
| BoOoMbOnik a răspuns:

Nu e rezistent la lovituri

| K0sti a răspuns:

Incepand cu sistemul de operare rigid si terminand cu o lipsa de versatilitate crasa! Plus service exagerat de scump!

anonim_4396
| Anonim explică:

Majoritatea dintre ei urasc Iphon-urile pentru ca sunt romani! Au asta in sange, sa urasca tot! Ei le convine doar Samsung, ca alea fac versiuni mai noi si mai rapide. Nu-i baga in seama! Imi place Iphone, desi nu am. E rezistent, e puternic, nu se blocheaza si nu face bug-uri. Am un **** de Samsung Galaxy S3, ok e bun dar nu prea imi place, face figuri multe. Iphone e telefon bun!

| Celcareajuta a răspuns:

E urat sa ai un telefon care sa deschida aplicatia cand dai pe ea sau la care sa nu astepti cateva secunde sa se incarce 4, 000 de poze...cel mai bun e Rambler-ul...auzi sa ai masina care opreste cand apesi frana :/

| Andreea555012 a răspuns:

Pai eu am un singur motiv pentru care nu prea imi place, acela ca nu poti transfera fisiere de la Ios la Android.

| Psycho777 a răspuns:

Sunt multe motive pentru care urasc iphone-urile. Rezistenta scazuta, nu cum spune TheTrollminator, deoarece iphone-urile astea noi au sticla si tot felul de chestii, si daca il scapi o data, s-a dus de tot. Alt motiv e ca platesti brandul, nu performanta. Un iphone de 15 milioane are 1gb ram si procesor dual core de 1, 3 (iphone 5) ...bataie de joc. Alt motiv pentru care as alege un telefon Samsung (android) in locul unui iphone e magazinul de aplicatii.

| Miodrag_Marko_1997 a răspuns:

Si eu am urat iPhone-ul pentru ca mi se parea scump iar majoritatea aplicatiilor erau cu plata.Pe atunci eram utilizator Sony. Recent am detinut un Samsung Galaxy S4 si un HTC One M8. Acum detin tot un Sony dar si un iPhone 4S. Tot ce pot zice dupa atata timp de comparatie este ca iPhone merita din punctul de vedere ca nu se blocheaza precum "tarsurile" astea pe Android(chiar daca HTC e mai eficient decat restul, adica nu se blocheaza chiar atat de mult). iOS este un software super bine facut. Mentin ca cu un procesor 1Ghz Dual-Core si 512 mb RAM pe iOS(la iPhone 4S) pot rula jocuri(aplicatii) mai bine decat pe un telefon cu android care are 1. 2Ghz Dual-Core + 1 GB Ram happy. Si raspunsul la intrebarea ta: Multa lume zice ca este pentru "fite" si ca orice telefon e la fel de bun si nu trebuie sa iti iei neaparat iPhone(doar daca vrei sa fi smecher sau ceva de genu). Asta e adevarul e mai scump un iphone ca de exemplu 6 care a ajuns la 1000 Euro fata de S6 pe care il puteai cumpara cu 600-700 Euro. Lamurit?

| mara08 a răspuns:

Majoritatea jocurior sunt cu plata!