|

De ce nu mai citeste cdplayer-ul din masina CD-urile noi facute? Am cateva CD-uri pe care le-am facut acum vreo 2 luni cu windows media player. Astea merg. Acum am vrut sa-mi fac altul si am incercat cu media player si cu imgburn. Nu vrea nicicum, am stricat vreo 4 CD-uri aiurea. In pc merg toate, in alt cdplayer merg, numai la mine nu. As spune ca e stricat casetofonu meu, dar CD-urile vechi le citeste si pot asculta muzica. Nu inteleg.

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Verifica daca le faci in acelasi format, cd-playerul accepta anumite formate (depinde de cdplayer).
Trebuie sa verifici modelul pe net si specificatiile, trebuie sa le respecti (viteza cu care scrii un cd si tipul pe care il faci).
E posibil si ca un cd player sa fie partial defect.
Verifica daca faci in formatul in care trebuie, daca da, atunci e posibil sa fie cdplayerul.
Faptul ca faci un cd cu muzica si il pui intr-un cdplayer si la ala merge si la al tau nu, nu e relevant pentru ca cel mai probabil sunt modele diferite.
La mine de exemplu pot baga si videoclipuri ceea ce la tine probabil nu e posibil, sper ca ai inteles ideea happy
Succes!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Evolution):

Nu reusesc nicicum. Sunt acelasi format. CD Audio Track, adica cda. CD-urile astea care nu merg le fac exact cum le-am facut pe cele vechi care imi merg. Singura diferenta e ca alea le-am facut de pe windows7, iar astea care nu merg sunt facute de pe windows8.1. Acelasi calculator. Am incercat sa-l ard la viteza mare, la viteza mica, am incercat fisiere mp3, fisiere wav si nicicum nu merge. CD-urile vechi le citeste mai greu ca sunt zgariate, dar le citeste. Chiar nu am nicio idee. Mersi oricum.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca copiezi direct melodiile pe cd atunci aici ii problema. descarca-ti Nero si din meniu alege sa faci Audio CD, unde melodiile sunt copiate ca Track-uri si alege viteza minima de copiere dupa ce dai mai departe. vezi pe Youtube cum se inscriptioneaza cu Nero daca nu te descurci
daca nici asa nu merge fa cum a spus persoana de mai sus, gandeste-te la ce diferente sunt intre cd-urile care iti functioneaza si cele care nu

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru CreepyCrow):

Nu se pune problema asta ca stiu cum se face un CD audio. Nu e primul pe care il fac.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează