|

Deci am o cartela orange de foarte mult timp, iar toti tovarasii, prietenii, familia, rudele, au numarul acela. Acum cu toate ca ofertele de la orange sunt convenabile, toti apropiatii mei au numere pe cosmote, asa ca nu ma avantajeaza deloc.As putea sa trec pe reteaua cosmote, dar numarul sa fie tot acelasi?

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Da ai putea eu m-am transferat de pe Vodafone pe cosmote acum cateva luni, dar trebuie sa vorbesti cu un vanzator(eu a trebuit sa imi fac abonament

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Da am auzit ca ma va costa, am auzit ca vreo 5 euro ar fi, dar nu stiam ca trebuie sa imi fac abonament.eu vreau pur si simplu sa schimb reteaua, numarul sa fie acelasi, sa raman pe prepay

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Ca sa inchidem subiectul am fost ieri la un service cosmote si mi-au zis ca imi trebuie 60 de lei laughing buletinul si cartela.Referitor la abonament, nu este neaparat necesar, daca vrei abonament, iti face abonament, daca nu, ramai pe cartela.
Si in final nu mi-am facut portare, pentru ca asa se numeste procesul asta de trecere de la o retea la alta, pentru ca evident, pretul era enorm, nu chiar enorm, dar nu se merita.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

DA daca te duci la Orange si le spui ca vrei sa treci in alta retea binenteles te va costa ceva.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează