|

Deci...

Am primit telefonul surorii mele mai mari. Telefon care are contul ei de Google fara parola. Cum pot sa scap de contul ei, pentru ca telefonul nu ma lasa sa instalez sau sa folosesc nimic fara sa imi ceara parola contului ei, pe care nu o stiu, bineinteles? Am accesat si contul meu, dar tot nu functioneaza...

Mai bine de atat nu pot sa explic.;-;

Daca ajuta cu ceva sa pot utiliza telefonul, dau funda.

Si fara raspunsuri care o implica pe sora mea mai mare, deoarece, chiar nu as vrea sa ii cer ajutorul.

6 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Pentru inceput fa-ti tu un cont, adauga contul tau (setari, conturi si dai pe google). Apoi elimina contul surorii tale (setari, conturi, optiuni si eliminare cont). Nu stiu ce telefon ai tu eu ti-am explicat cum e la mine (Samsung). Daca nu ai inteles ceva sau ce ti-am explicat eu nu corespunde cu telefonul tau da-mi mesaj si te ajut. Zi faina!

| explică (pentru IFeelS0Alone):

Am reusit! Mersii!^^

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru owlAndreeaIrina):

Cu placere happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Imi pare rau sa iti spun asta, dar in astfel de situatiw CHIAR NU EXISTA BYPASS.Serios acum telefonul este AUTOMAT BLOCAT DE GOOGLE deci fara contul ei nu ai ABSOLUT NIMIC ce sa faci.Deci imi pare rau sa te anunt, dar trebuie sa ii ceri parola.Nu mai ai decat 2 solutii
1. Factory reset din Recovery, dar din cate stiu chestia asta va duce la Androidul STOCK.Deci daca ea a facut vreun upgrade de la sa zic Android 5.0 la 6.0 si tu il vei reseta cu AFctory reset el va avea inapoi Android 5.0.
2. Flashuiesti telefonul cu cel mai nou ROM (il gasesti pe SITE-ul dezvoltatorilor) si din unealta de Flash-uit(gasesti pe net astfel de unelte. Daca ai Samsung folosesti ODIN 3.0) alegi sa stearga "Use Data".
DECI MAI SIMPLU.
Inavata sa flash-uiesti telefonul tau. Dupa cauti ultimul ROM de pe site-ul dezvoltatorului (de ex Samsung) si flash-uiesti rom-ul.
ALTA CALE NU EXISTA

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Dacă ai andoid, intră în setări, conturi și dai la eliminare cont. Baftă!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Intră în setaŕi la conturi caută contul ei dă-i click pe el şi stergel fundă?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează