O să primești o grămadă de astfel de mesaje. Ba încă și de la vreo "bancă" o să primești că ai câștigat mulți bani în contul tău... Și multe alte înșelătorii de felul acesta. Sunt unii indivizi care clonează cardurile de credit; poate să facă unul identic cu al tău în câteva minute; le trebuie doar contul și parola. Și dacă bagi datele cardului tău pe site-ul lor, ei au pus stăpânire pe cardul tău numaidecât. Indivizii te puneau să le plătești o amendă de o sumă mică, cât să vadă contul și parola de la card.
Niciodată să nu bagi în seamă mesajele de la autorități primite în spam.
Hakerii nenorocitii numai stiu cum sa ia bani hotii, blocheaza l sterge mesajul nu trebuia deschis, ăstia iti fura identitatea hackerii nu politia ti a scris, ei se folosesc de institutii precum anaf bănci politie ca sa para credibili si prind credulii in capcana, toate mesajele din spam nu trebuiesc deschise le stergi instant.
E vechi de zece ani acest tip de mesaj.
Mă mir că încă mai există fra... oameni care îl cred.
Întotdeauna sa te uiți la adresa de email de la expeditor.
Informările oficiale se primesc in plic acasă. Poliția are adresa ta din buletin!
De unde au adresa mea de e-mail? Asta e intrebarea am uitat sa scriu
Probabil au făcut rost de pe undeva. Din câte știu, există persoane care "vând" adrese de e-mail escrocilor (ca să aibă pe cine să păcălească). Poate ți-ai introdus adresa pe vreun site mai dubios acum ceva timp și a fost dată mai departe.