|

Deci mi-am luat prin august un iphone 5s de la un prieten, mergea perfect, nu m-am plans nici o secunda de el, pana ce a venit iarna, si undeva prin octombrie a inceput sa imi faca figuri cand ieseam cu el ( am mai auzit ca sunt sensibile la frig ) mi se tot restarta, pana intr-o seara cand s-a inchis si nu a mai pornit, il deschideam si nu trecea de logo-ul Apple. i-am dat un reset prin I-tunes si a functionat dupa, 2 zile. Pana l-am lasat la incarcat si am iesit afara, cand m-am intors, am putut vedea clar ca e 100%. In momentul in care l-am deconectat de la incarcator, s-a inchis si nu s-a mai deschis. In cazul in care il conectez la incarcator imi arata bateria descarcata dar nu porneste. Am incercat din nou sa ii dau restart prin I-tunes dar de data asta nu a mai functionat, mi-a dat eroarea 4013. Am cautat pe internet ce poate sa semnifice aceasta eroare si in mai multe postari am citit ca trebuie scoasa si bagata la loc bateria, asta am si incercat sa fac... faza e ca in incercarea mea de a scoate bateria nu am fost atent si am spart display-ul. Intrebarea mea este : merita sa il duc la un service la reparat, care m-ar costa undeva la 300 lei (display+o bateria noua)?

(NU SUNT SIGUR CA BATERIA ERA DE VINA)

sau credeti ca as strica banii? sorry for long post

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Cum sa spargi displayul incercand sa scoti bateria sincer nu vad.Bateria se scoate pe la capacu din spate, are acolo 2 suruburi micute, le scoti usor, dai capacu scoti cablu, apoi il pui la loc aia e tot, Naspa de tot daca ai spar displayul.Nu stiu daca merita pentru ca telefonul din cate se pare are ceva probleme. Iphonu ala 5 sau 5s nu mai stiu exact care au avut recall, cauta la apple.com si vezi undeva scrie de asa ceva, nu ma stiu exact pe unde.Stu sigur ca au avut ceva probleme cu bateria. Daca gasesti ce spun eu, acolo iti cere s-a pui IMEI si apoi afli daca modelu tau si cand a fost scos pe piata are ceva probleme. Daca are te duci la ei, dar acum e naspa ca tu ai spart ala, ei or sa zica ca la revedere, or sa vada ca ai incercagt sa umbli tu.
Multa lume nu stie dar Apple are pe site la ei recall, deci inainte dea face tu ceva la un iphone cauti pe site daca sunt ceva recall si dupa te apuci sal repari tu singur.Dac au recall il duci la ei ca este moca sati rezolve.Stiu sigur ca iphone 5 de ala stiu sigur ca au fost ceva probleme cu bateriile si le schimbau ei moca.Dar nu toate depinde cand fusera fabricate.
Deci la tine e si problema cu telefonul nu doar dispaly.Schimbi ala si daca telefonul nu-ti mai functioneaza ce faci?
Cu chestia aia car fi sensibile la frig nu este adevarat, este sensibil la fel cat este oricare alt telefon.In carte daca te uiti spune temperaturile si altitudinile la care telefonul poate lucra.Intotdeauna cand iesi cu telefonul afara i conditii extreme,-20 de grade sau plus 35 de grade tii telefonul in buzunar, la spate sau in fata dar acolo se tine.De ce? pentru ca in buzunar telefonul ia temp corpului deci nu va trece de 35 de grade. Daca il tii stiu si eu in bataia sorelui se va incige rau si nu mai functioneaza.
Uite eu am avut iphone 5s l-am lasat cand lucram afara pe haine, pe un tricou si la sore, ma duc negru laughing frigea, l-am pus in buzunar si apoi functiona, n-a avut nimic nici o problema.La grer la fel.
Deci telelfonul tau...2006 - 2100 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

S-a format condens in interiorul telefonului de la temperaturi si s-a scurtcircuitat bateria sau ceva pe placa de baza. Trebuia sa ai grija cum scoti display-ul, sa te uiti pe Youtube.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează