anonim_4396
| Anonim întreabă:

Deci sa spunem ca imi cumpar un pc dar nu vreau sa cumpar un cd/dvd/usb cu windows din nou si nici nu pot sa mi-l imprumute cineva. Pot copia sistemul in format iso boot-abil de pe un alt pc (de pilda al unui vecin/prieten/coleg/etc.)? Daca da cum ar trebui sa procedez si am nevoie de un serial key pentru instalarea windows-ului pe pc-ul meu in acest caz?

11 răspunsuri:
| REMiXDJ a răspuns:

O sa iti raspund eu prietene, o sa ai 2 raspunsuri, unul este cu adresa mea de mail unde o sa iti dau link-uri de unde sa iei Windows 7, 8 sau 10 full fara limita de timp. Microsoft cu smekerul asta de Bill Gates cred ca le ajunge cat au supt bani cam pe degeaba de la toata planeta ca oricum Windows-ul nu l-au creat ei pintre alte magarii si excrocherii care au facut si se pare dupa cum se vede ca fac in continuare. Uite email al meu: LagunaBlueMusic@Gmail.com, imi spui in mail ce nick name ai aici pe TPU si ai dau ce iti trebuie.Citeste si al 2-lea raspuns.

| flixbuster a răspuns (pentru REMiXDJ):

Si traficantii de droguri, camatarii, proxenetii si alti oameni de afaceri de succes asemeni lor "au supt bani cam pe degeaba de la toata planeta". Ai cojones sa furi de la ei si sa le reciti aceeasi poezie idioata? Sau cu astia care-ti iau gatu' rapid esti mai putin zmeu cu furatu'?

Sfat: daca tot esti hot (da, daca folosesti Windows fara licenta esti hot chiar daca vrei sa te dai haiduc), macar ciocu' mic si nu incerca sa pari mare smecher cu texte idioate.

| REMiXDJ a răspuns:

Te duci pe acest site: www.Rutracker.org, scrii sus la search: Windows, apesi enter si ai Windows-uri de care vrei.

| Ineys a răspuns:

Poti descarca o imagine ISO de pe internet ( de obicei de pe site-ul Microsoft ):
https://www.microsoft.com/ro-ro/software-download/windows10

Aceasta imagine o poti scrie ( bootabil ) pe un DVD sau pe un stick.

Nu stiu daca gasesti si alte versiuni de Windows pe site-ul Microsoft, dar daca te interesezi putin si cauti pe internet pe unde trebuie gasesti si Windows 8, 7, etc.

| Anonim explică (pentru Ineys):

Da...da ideea e ca nu prea imi place windows 10 (astept versiunea urmatoare) si la restul (poate chiar si la windows 10 ), n-am verificat) imi cere serial key

| Ineys a răspuns (pentru anonim_4396):

Orice Windows, daca vrei sa il activezi ( "legal" ), trebuie cumparat.
Atlfel nu-ti pot spune deoarece mi se va sterge raspunsul.

| Anonim explică (pentru Ineys):

Da-mi ai multe detalii despre de ce ilegal pe Facebook : Ionut-daniel

| NLS a răspuns (pentru anonim_4396):

Doar windows 10 poate fi folosit gratuit, fără activare, și desigur, orice distribuție Linux.
Daca vrei 7 sau 8.1, trebuie cumpărate.
Nu va exista alta versiune după 10, au adoptat sistemul Linux, un nou Update major o data la 6 luni.
Și sa zicem ca îți bagi acum 7, care nu are suport ca lumea pentru usb3.0, ce sa mai zic de 3.1, nu suporta dx12, iar suportul SATA III e și el limitat.
Windows 7 și 8 nu mai au suport pentru procesoarele mai noi de 2017-2018.
Windows 10 controlează mai bine resursele Hardware, și primește funcții noi o data la 6 luni.
Nici eu nu sunt incantat de cum arata, dar asta e viitorul.
Daca vrei sa îți protejezi intimitatea, ai mai mult de lucru în 10 fata de cele anterioare, dar din nou, trebuie sa trăim cu asta.

Cum ziceam, poate fi folosit gratuit, fără activare, pentru uz casnic, (nu îl poți folosi pentru firmă ) însă exista un singur neajuns: nu poți customiza interfața, (cu excepția wallpaper-ul, dacă o faci dintr-un viewer de imagini: IrfanView, XNView, etc).
In rest tot ce are e pe deplin functional, vei vedea doar mesaje INOFENSIVE pe ecran, sa îl activezi... Apar din când în când, nu sunt deranjante.

| Anonim explică (pentru NLS):

Exista programe gratuite cu care-l poti customiza precum Ultimate Windows Tweaker. Poti face cu el chiar mult mai multe decat cu control panel de pe versiune activata.

| Anonim explică (pentru NLS):

Da sau nu... Atât trebuia să îmi spui? da în fine

| NLS a răspuns (pentru anonim_4396):

Folosesc StartIsBack si in completare Winaero Tweaker (nu ca ar fi mai bun decat ce ai spus tu, insa gasesc mai repede ce vreau)
Totusi la Ultimate Windows Tweaker parca erau mai multe optiuni la Privacy de exemplu, cred ca mi-l instalez in paralel.