|

Dețin iPhone 5S si am iOS 11.2 recent actualizat.Insă nu știu daca acest iOS este mai benefic pentru el.Merge bine, aplicațiile nu raspund greu.insa vreau si părerea voastră. Crede-ti ca aceasta este o chestie de marketing ca lumea sa cumpere device-uri noi?

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Chestia de marketing e imaginea buna pe care si-o face Apple ca si companie pentru ca ofera upgrade de iOS unor dispozitive de acum 3 generatii.
Ca masura de precautie, daca poti evita, nu face upgrade-ul chiar imediat la lansare pentru ca orice software nou are bug-uri (chiar si dupa faza de beta testing inainte de lansare).

In cazul Google si Android situatia este urata de tot pentru ca Google controleaza doar sistemul Android si propriile telefoane Pixel/Nexus la care ofera upgrade de Android. Restul producatorilor (Samsunt, Huawei, Levono, etc.) refuza cu gratie sa iti dea upgrade de sistem (nici macar update-uri de securitate nu iti dau cat esti in garantie) - in schimb iti ofera cu mare drag telefoane noi, daca vrei (pe bani noi, evident).

Asadar, fii fericit ca primesti upgrade de iOS - este foarte bine (cata vreme spui ca iti merge bine).

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Da, este o chestie de marketing, eu am renunțat la 5s ul meu după ce i-am făcut update la ios 11 si am văzut ce greu mergea fata de ios 10

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Si eu detin un iphone 5s, tot cu ios 11. Dar spre deosebire de tine am o mica problema.Se deschide camera greu.Adica cand o pornesc se vede blurat 2 secunde, dar dupa isi revine.Dar nu ma prea deranjeaza.In schimb, despre tine eu zic ca e ok daca nu ai probleme.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează