| Simpatik a întrebat:

Doresc o alternativa la acest soft din imagine https://postimg.cc/SYy3vFm2 tot pentru windows, vreau sa-l schimb pentru ca nu mi se pare normal ca la peers sa fie afisat ip-ul, portul si regiune celui care face upload/download.

5 răspunsuri:
| Impersonal a răspuns:

Stii vreun alt client care nu face asta? pentru ca eu nu stiu. Asta si este modul prin care functioneaza torentii, la o adica. Daca nu vrei sa-ti fie afisate datele lumii largi, fie intri intr-un tracker dedicat, fie folosesti un VPN.

| Zuzu1991 a răspuns:

Lal, DUDE, nu exista client de t0rrent care sa poata functiona fara sa faca asta, si in afara de VPN/seedbox nu ai nici o solutie sa nu fi vazut cine esti de fapt

iar la un tracker dedicat asta nici nu conteaza, cei care te urmaresc trebuie sa intre cumva in legatura cu seed-ul/download-ul tau, iar daca nu pot intra pe tracker (ca nu e public) atunci pot sa vada praful de pe toba, pentru ca, connexiunea e obfuscata (encryptata)

| InOrOut a răspuns:

Poti sa intri de pe wifi-ul vecinilor si se vede ip lor nu al tau laughing cu o cantena prinzi wifi de la 1km. In 1km patrat sunt mii de locuitori.