|

Doresc sa achizitionez un laptop pentru a ma juca CS:GO sau alte jocuri dar in special CS:GO.Imi puteti da un link de pe eMAG cu un laptop sub 2000 de lei sau daca e intre 1500-2000 de lei.Dau funda!

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Https://:///......DWD4GKBBM/

mai pui 400 ron dar merita, nu recomand sa joci pe placa integrata

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Vezi aici un link la un laptop de 2600, jos vei gasi unul la fel dar resigilat cu 1900 deci ti-l recomand pe cel resigilat care desi are mici zgarieturi in rest e in stare perfecta si iti vor merge pe asta foarte multe jocuri! Link :
https://:///......DH7K63BBM/

sau mai am eu un laptop de vanzare un Asus i5 pe care vor merge toate jocurile in afara de cateva care merg cu lag, pretul 2000 lei, (eu l-am luat cu 3200) + trebuie sa vii la mine in bacau pentru ca nu am incredere in nimeni sa-l dau... vii vezi cum arata (are 3 ani, este folosit vreo 5 luni, arata ca nou) si daca iti place il iei daca nu faci cale intoarsa, cum crezi :)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Laptop ca sa joci CS: GO gasesti si la 1000 lei, dar intrebarea este la cate FPS-uri vrei sa joci.
Un laptop la 2000 lei joci CS: GO la maxim 70-80 FPS-uri.
Laptop-urile nu sunt pentru gaming!
Iti recomand un sistem desktop pentru gaming, joci orice joc la rezolutie maxima fara probleme.
Aici gasesti sisteme gata ansamblate, au ca bonus un mose Logitech http://bit.ly/2Dt1gIG care daca l-ai cumpara separat costa 340 lei.
Cu sistemul acesta joci CS: GO la 170-200 FPS.
Daca te pricepi sa intalezi componentele atunci merita sa cumperi componentele separat, la aceeasi suma de bani cumperi un sistem mai performant. Daca te intereseaza iti fac un Wish list cu un sistem pe componente, doar sa imi spui ce buget exact vrei sa aloci.
Daca iti trebuie am un voucher ce nu-l folosesc 1X24MBDI il poti folosi tu pentru reducere.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează