| thepurge9005 a întrebat:

E G2A teapa? Am vazut multi youtuberi romani facandu-i reclama, da inca sunt suspicios.Am vazut chei de jocuri gen gta 5, pubg si chiar si rdr2 la jumate pretul de pe steam.Care e catch-ul?

Răspuns Câştigător
| CataCatalin994 a răspuns:

Nu exista nici un catch, e util pentru "saraci" pentru ca pot cumpara chei deja cumparate de altii. E ca un fel de KMSpico pentru Windows, cu programelul ala poti activa windows-ul fara sa mai cumperi produsul, dar nu poti vorbi despre el pe site-uri gen reddit si asa mai departe, pentru ca iti este sters comentariul pe loc.

G2A nu sustine in nici un fel developerii jocului, banii nu ajung la ei, daca vrei sa-i ajuti sa mai faca si alte jocuri, cumperi jocul in mod traditional. Daca ti se rupe si vrei doar o cheie ieftina sa te poti juca online si nu te intereseaza unde ajung banii, atunci G2A e solutia cea mai potrivita.

5 răspunsuri:
| Ventrue a răspuns:

Pe langa ce a zis CataCatalin94 G2A vinde si chei furate si trebuie sa platesti si taxa de protectie (g2a shield) daca nu merge cheia pe care vrei sa o cumperi.

| thepurge9005 explică (pentru Ventrue):

Am auzit ca cheiile cu ratingu peste 95% sunt sigure de cumparat

| Ventrue a răspuns (pentru thepurge9005):

Aici nu pot zice, nu am luat de la ei dar oricum e grey sitelaughing Au fost unii developeri care au zis ca le convine mai mult sa iei jocul pe naspa in loc sa il cumperi de pe g2a.

| floreadan a răspuns:

Nu e teapa, dar poti cumpara fara sa vrei chei furate si risti sa fie retrase de catre steam.

| CosminFlo a răspuns:

Am cumparata de cateva ori pe G2A, nu mi-au fost sterse din contul de steam nici-un joc, dar sunt unele site-uri mai ieftine, ex: Kinguin.
Seller cu mai mare rating-ul de 95% e un key care merge...

Întrebări similare