| Gogu4545 a întrebat:

Eloo! Am o problema care mi-a prins urechile cu tot cu gat! Am vrut să bootez windows 10 pe un stick si am zis să-mi iau imagine de pe Microsoft. Mi s-a descărcat mediaCreationTools si m-a pus sa aleg intre imagine iso sau sa-l trec direct pe stick. Am ales faza cu stick-ul, mi-a încărcat pana la 90% apoi boom, eroare si stik-ul in sine 0 bits of 0 bits full. Adică stick-ul meu gol de tot ( tin sa mentionez ca stick-ul e luat de 3 ore. Mi s-a mai intamplat asta cu un alt stick aceiasi schemă in aceiasi temă, dar am dat vina pe stick ca e vechi. Mai am sanse sa-mi recuperez memoria de pe stick? Plus ca la celalalt stick imi zicea ceva cu read-me si sa modific nu stiu ce mizerie. Nu am stiu ce sa fac. Help. Dau ce vreti voi, valoare, sanatate

2 răspunsuri:
| Wr3nch a răspuns:

Descarca si instaleaza Rufus, apoi cauta pe YouTube tutorial cu setari pentru windows 10.In 10 minute vei putea boota de pe stick si va fi ok.

| Gogu4545 explică (pentru Wr3nch):

Nu era de rufus ca stiam cum sa bootez. Am bootat si mi s-a bulit stick-ul. Am intrat in cmd si cu niste tutoriale pe net l-am facut ca nou. Pe celălalt nu am reusit sa-l mai fac, insistă să fie sub read-me.