|

Este bun acest pc pentru gaming? AMD Kaveri A8-7650k, 3.30GHz, 8GB RAM, 1TB HDD, AMD Radeon R7 integrat Merge gta 5 pe el?

Pretul e de 1400lei, merita?

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Dacă o să îți adaugi o placă video dedicată o să îți meargă GTA5. Cu cea integrată, nu sunt prea sigur. Este posibil să îți meargă și așa, dar la o rezoluție scăzută și FPS-uri mici, ceea ce ar fi "jucabil".

PC-urile bazate pe AMD sunt mai pretențioase și consumă mai multă energie. Ca să îți meargă ok GT5 (pe componente Intel) îți trebuie un procesor Quad-Core, minim 4GB RAM și placă video dedicată de 1GB.

| explică (pentru Ykuzo):

Atunci, nu o mai cumpar, voi astepta sa prind oferte la unitati PC mai bune, dar cu bugetul de 1.400 lei.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Innaripatu):

Nu o sa prinzi nimic bun la 1400 lei. Nici macar pe piese nu iti poti face ceva bun, iti trebuie minim 2000 lei, cu 1400 lei gasesti fara placa video care mai e vreo 500-600 lei.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Ala nu e un pc e o mizerie. Cum sa mearga gta v pe petarda aia de pc cu placa grafica integrata? Daca vrei gta 5 trebuie sa investesti cam 2000 lei, si cu 2000 lei si iti faci pc pe piese.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Iti merge, dar... nu cu detalii pe high, o sa poti juca. Acel procesor grafic integrat in procesor este destul de potent, si daca vrei sa scoti ce-i mai bun din el, recomand memorie ram ddr3 la 2133mhz. In sine ar fi bine o placa dedicata de minim 2 gb.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează