|

Este posibila "legarea" a doua computere aflate la adrese si IP diferite? Mai explicit: am dowloadat niste poze pe un comp si le-am gasit pe desktop si la compul meu de la al doilea domiciliu al meu. Precizez: sunt doua abonamente diferite, nu era activat teamwier, al doilea comp era inchis la data data crearii fisierului. Cume ste posibil? Un comp in Ilfov, unul in Bucuresti.Multumesc!

8 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Ai vreun program de sincronizare în cloud? One Drive, Google Drive, Dropbox. Poate s-a schimbat de când l-am folosit, dar țin minte că SpiderOak te lăsa să alegi orice folder pentru sincronizare.
Dacă ai unul din programele astea (sau altele similare) instalat pe ambele calculatoare și ai configurat să îți sincronizeze Desktop-ul, când te-ai logat pe al doilea calculator, a descărcat fișierele și pe el.
În orice caz, nu trebuie să te alarmezi, nu sunt trimise fișierele anapoda, la orice calculator din lume.

| explică (pentru vladutcornel):

Numai eu am umblat la unul dintre compuri, nu am facut operatiunile spuse de tine. Mi-e sa nu mi se fi instalat vreun programel care leaga aceste compuri si asa mai "scapa" cate o opratie si spre ala. Dar cum se numeste programul ala care vede de la alt comp ce ruleaza la un altul, in afara de teamwier? Cum e la firme de vede sefu ce fac angajatii? Merci pentru raspuns, poate ai vreo idee, cat sa nu devin paranoica happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Eclectica):

La ambele calculatoare, numitorul comun ești tu. Nu există program care să îți trimită ție fișierele, fără ca tu să îl instalezi. Poate nu mai ții minte, poate nu ți-ai dat seama, poate ai lăsat pe cineva la ambele calculatoare și a instalat pe amândouă un program de sincronizare, cum am scris mai devreme.
Dacă ar fi vreun virus, cu siguranță nu ți-ar trimite ție.

Programe prin care șeful să te "spioneze" nu prea au legătură cu transferul de fișiere automat (sincronizare). Teamviewer doar îți arată ecranul altcuiva, funcția de transfer de fișiere funcționează numai cu fișierele pe care le alegi, în niciun caz nu este automat.

În ultimă instanță, dacă ești absolut convinsă că nu există niciun program de sincronizare, ai verificat în Control Panel » Programs și nu e absolut niciun program despre care nu știi ce face sau de ce e acolo (de multe ori, cu denumiri care conțin unul din cuvintele drive, cloud, sync, share), există vreo posibilitate să fi descărcat pozele pe ambele calculatoare și să nu mai ții minte?
Poți să testezi asta: repeți pașii: descarci pe un calculator altă poză și apoi te uiți pe celălalt dacă apare din nou. Dacă te uiți prin Teamviewer, așteaptă câteva minute până se face sincronizarea

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
7 răspunsuri:
| a răspuns:

Ai instalat același Windows pe ambele comutere. Windowsul l-ai furat? Succes

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Imposibil, winddowsul a fo instalat in Canada, legal 100%! Da, pozele erau downloadate de pe net, nu din aparat foto. Nu, e firefox.Pai asa, sicronizarea cum se face? Ca doar nu se duc pozele in compuri aleatorii in lumea asta. Astept detalii, merci, se vede ca va pricepeti!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Adica, da, mozila...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Sunt absolut convinsa ca eu n-am descarcat nimic, compul din Bucuresti sta inchis cat eu sunt il Ilfov. Iar pozele descarcate in Ilfov si care au aparut si pe desktop in Bucuresti arata ca au fost create, descarcate pe 24 decembrie, de Craciun, cand eram in Ilfov. Asta m-a contrariat. Mi s-a mai intamplat, dar am pus pe seama mea, am zis ca nu-mi aduc mainte. Dar ultima mi-a confirmat ca e ceva ciudat. O sa ma uit ce programe mai are instalate, desi daca nu ma pricep pot avea orice denumire....Merci mult!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu cumva ai lucrat cu mozilla (și ai activată sincronizarea între toate browserele tale)?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează