|

GARANTIE TELEFON ASUSSalut TPU! Am un ASUS Zenfone 2 551ML care nu se mai deschide absolut deloc, probabil probleme cu bateria... Se poate repara cu garantia pe care o mai am disponibila? FUNDA

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Il duci inapoi, predai LA FIRMA VANZATOARE, impreuna cu bonul de casa si certificatul de garantie, respectiv toate accesoriile puse in ambalaj (fara cartele SIM si de memorie).
Va trebui sa primesti un certificat de preluare pentru reparatie in garantie.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Bineinteles,garantia se retrage doar daca prezinta urme de proasta manipulare

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Si eu am acelasi telefon, Asus Zenfone 2 ZE551ML, al meu a avut o problema cu sim-ul, nu mai vedea nici o cartela, am fost cu garantia la Asus si mi l-a reparat. In cazul tau, da, se poate repara cu garantia. Bateria la acest telefon tine foarte putin, de exemplu mie imi rezista maxim 2 ore folosindu-l non-stop.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Al3x998):

Vezi ca probleme iti va face si difuzorul, va incepe sa gajaie si display-ul va face pe nebunul, cauta pe net ze551ml screen flicker si vezi despre ce-i vorba, mie a inceput sa-mi faca dupa 2 ani, altora dupa un an, altora deloc, in functie de noroc (am desfacut telefonul, l-am reasamblat, nu e de la o mufa ce are contact imperfect)
Cat despre intrebare, trimite-l, nu mai ezita, poate-ti iei banii inapoi si-ti iei un telefon mai calitativ, asta-i singurul telefon care a fost tinut in husa si folie si totusi i s-a 'dezintegrat' capacul spate si i-a crapat rama in vreo 3 locuri, nu, nu l-am folosit la sapat in gradina, nu l-am calcat cu masina, nu l-am aruncat de colo-colo, chiar am avut grija de el.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Al3x998):

Stiu, e praf rau.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează