| BalaurulRoman a întrebat:

Hei am o problema, am wifi si pot intra cu laptopul dar vreau sa trag net de pe laptop pe pc prin cablu este posibil si daca da cum?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Buna.Daca vrei net si pe calculator de la wirelles, poti cumpara un stick wirelles.

https://www.google.ro/......ps?/search

Daca vrei prin cablu wired, cauti un cablu wired, explici in magazin ce vrei sa faci ca sa iti dea ce iti trebuie. Bagi un capat al cablului in una din iesirile din wirelles si un capat in spatele calculatorului.Toate calculatoarele au aceasta intrare. Si apoi trebuie sa faci conexiunea.Mai intai sa ai driverii necesari mai exact driverul LAN. Il gasesti pe siteul producatorului calculatorului tau. Intri pe laptop si scrii in Google numele calculatorului tau, intri in site-ul lor, adaugi modelul si seria, ce windows ruleaza si acolo cauti driverul LAN.Il descarci intr-un sttick usb pe care il bagi in calculator si instalezi driverul.Astfel cu acest driver si cu acel cablu poti conecta netul la calculator.Dar eu zic ca e mai simplu cu stick-ul wirelles. Il cumperi si ai si un cd cu driverul, il instalezi si gata.

4 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ai router? Daca da de acolo din router sunt mufe prin care poti conecta si alte calculatoare, baga cablul in una din mufe in ruter, iar cablul care vine din router il bagi in spate la unitate sau la ce calculator vrei tu.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Sa i ti fie rusine, de ce mă injuri? ma cunosti? te am deranjat cu ceva, te am raportat acum o sa vedem poate te potolesti.

| K0sti a răspuns:

Pai daca ai router, cum sa tragi din laptop? De ce mai ai router?

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Daca vrei sa te ajut pas cu pas, da-mi mesaj lasa-ti id de messenger sau facebook si te ajut.