|

Hei buna! Nici nu stiu cum sa inceplaughing) am doua numere de telefon, dintre care unu mi-a expirat acum câteva zile, nu mi am anunțat prietenii și nici colegii de la serviciu, si o sa notez asa: x-numărul de Vodafone ce mi-a expirat, y- nr de Orange activ, între timp ei au făcut un grup și pe mine nu m-au adăugat pentru ca eram destul de multi și au mai uitat câțiva, și am sunat pers respectiva si i am dat numărul din păcate (eu aveam doua telefoane dintre care aveam pe cel pe care aveam cartela de Orange wapp ul cu nr de Vodafone și încurc mereu, și din greșeala, i am dat y ul, pe care nu cred ca am wapp, și mi e rusine sa sun înapoi sa ii spun sa ma adauge cu nr x

întrebarea mea este: dacă dau la setări și scriu acolo la schimba numărul, și îl schimb cel Vodafone cu cel de Orange, când se schimba, sunt băgată direct in grupurile alea gen dacă schimb îmi apare chatul ala?sad nu stiu dacă ați înțeles... ajutați-ma va rog!

1 Raportează Evaluează
1 răspuns:
| a răspuns:

In mod normal, daca-ti schimbi numarul de telefon, lista contactelor trebuie sa ramana neschimbata.
Ca urmare, in grup vei putea fi identificat, dar cu numarul nou.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează