|

Hei. Ce parere aveti despre telefoanele Refurbished? Merita sa cumperi unul? De exemplu Samsung galaxy grand prime G530h?

7 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Produsele reconditionate sunt produse folosite (sau second-hand) care trec printr-un proces specific, cu scopul de a le readuce intr-o stare de functionare ca si noua. Aici este cea mai mare diferenta dintre un produs "second hand" si un produs "refurbished/reconditionat" in timp ce un produs "second hand" este un produs folosit, de mana a doua, de obicei fara garantie si care nu a trecut prin nici o procedura de reconditionare, un produs refurbished este intr-o stare de functionare ca si nou cu garantie (conform legilor in vigoare).
Dupa parerea mea, la electronice nu se aplica acea regula ca daca-i folosit este uzat. Daca este folosit si reparat este mai bun pentru ca partea care a fost mai slaba a cedat. Am un laptop care are 5-6 ani si l-am luat asa. Ma tine si in ziua de astazi desi este cam trevut. Noroc ca nu-l folosesc prea mult, eu, folosind mai mult PC-ul si telefonul mobil. Eu zic sa-l iei daca iti place si-ti pare ieftin desi, eu n-as lua de pe un site strain deoarece este mai greu cu garantia, chiar imposibil.

6 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu e prea bine să cumperi un telefon second hand pentru că te poţi alege cu o ţeapă!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru anonim_4396):

Tu stii cei aia refurbished?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru LTAA):

Nu este second hand. Refurbished e altceva

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ar trebui sa fie OK daca are un pret bun e perfect functional si daca are garantie. Trebuie de stiut ce include acea garantie ca sa nu fie cu surprize neplacute.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru LinxCont):

Am gasit unu pe aliexpress unu la un pret bun. Vreo 80 de euro.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Alina9Cornelia):

Eu n-am cumparat pana acum nimic de pe aliexpress. Nu stiu daca are garantie buna, cel mai probabil nu are. Sunt sanse sa nu fie prea bun, adica sa fie ceva de genul unei replici.
Daca nu are caracteristicile de aici http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_grand_prime-6708.php pentru procesor, ecran, procesor video atunci sunt sanse sa nu fie asa de bun.
Eu n-as risca sa iau ceva ce nu merge. E posibil sa fie si bun, deci implica ceva riscuri. Cel mai probabil e o replica in carcasa de Grand Prime.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează