|

Hei! Cum pot sa instalez o multifunctionala Samsung m 2675f pe windows 7, pc-ul nu gaseste sub nicio forma imprimanta, porturile usb fuctioneaza bine, ce este de facut?

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Un pc/laptop comunica cu imprimanta printr-un driver/program, care trebuie instalat pe pc/laptop.
"Driver de imprimare" gasesti pe pagina de mai jos. Descarca, dezarhiveaza si instaleaza.
http://www.samsung.com/......M2675F/SEE

| explică (pentru dannyel86):

Am driverul pe un cd doar a nu pot sa il instalez, accept termenii si conditiile apoi imi da sa aleg pe ce vrea sa o folosesc pe usb sau wireless, aleg usb si apoi imia rata ca trebuie sa fie conectata la pc, o conectez dar nu trece la pasul urmator si asa ramane

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru IsIsTHeblitch):

De obicei, inclusiv la imprimantele HP, in timpul instalarii se cere, la un moment dat, conectarea dispozitivului la pc/laptop prin cablu USB (cum ai procedat si tu). Acest lucru nu ar trebui sa creeze probleme, dar, in caz de erori, iti recomand sa conectezi cablul usb la pc/laptop, si abia apoi sa pornesti instalarea driver-ului/programului pentru Samsung. Asigura-te ca imprimanta este pornita in timpul instalarii driver-ului, altfel programul si/sau sistemul de operare nu o va recunoaste. Driver-ul furnizat de producator e compatibil cu Xp, Windows7, Windows8. Prin urmare, erorile pot fi cauzate de cablul usb, chiar de imprimanta sau de sistemul de operare Windows. Incearca sa folosesti imprimanta individual (xerox), fara conectare la pc/laptop, pentru a-i testa functionalitatea si daca apar erori legate de ea.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Salut.
Incearca drivelele de aici: http://iprinterdrivers.info/......inter.html
Ai acolo windows 7 x64bit si x32bit

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ai manual de utilizare, foloseste-l

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează