|

Hei. Mă uitam la serial, și brusc laptopul mi s-a blocat. Nu pot sa-i fac nimic. Îmi apare poza cu momentul unde a rămas serialul. Și în casti se aude un bâzâit.

Țin sa menționez ca am ținut laptopul pe o perna.

Îi mai pot face (,) ceva?

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Niciodată sa nu mai faci asa ceva, laptopul nu se tine deloc in pat sau pe pernă, el trebuie tinut pe birou sau pe masa, laptopurile au nevoie de aer la procesor, daca tu il ti pe pernă sau in pat pe pătură plapumă cearceaf, il supraîncălzesti, si i ti poate lua foc, acum scoate i bateria din el, scoate l de la priză, lasa l sa se racească pana mine dimineata, nu il tine in frig, il pui pe birou sau pe masă, nu il acoperi cu nimic, si mine il poti proba fara baterie direct in priză pe alimentatorul lui, daca nici asa nu merge trebuie dus in servis sa il repare cei de acolo, ce marcă de laptop ai?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Lasa-te de raspunsuri prietene.
In primul rand ai vazut tu vreun laptop care sa ia foc? eu nu si nici nu exista si daca sunt video'uri alea sunt fake'uri.
Fiecare laptop / calculator sau cam orice device are senzor de temperatura si cand atinge limita maxima se inchide sau chiar daca nu se inchide, se topeste procesorul si se inchide singur dar in niciun caz nu explodeaza.
De ce sa se raceasca pana maine dimineata? in maxim 10 minute se raceste complet.
Probabil a avut un virus / o eroare la film sau orice alta chestie si cu un restart se rezolva problema, nu e mare scofala.
Daca problema nu s-a rezolvat, cu o reinstalare de windows se rezolva.
Daca din nou nu s-a rezolvat, hard disk'ul probabil ca e pe duca sau alta componenta din calculator.
Service'urile sunt scumpe si bani aiurea cheltuiti, suntem in secolul 21, sunt multi oameni (prieteni)care rezolva si fac pe gratis ca nu e mare chestie.
Oricum, eu scriu acest raspuns cu laptopul in pat, aerisirile nu sunt blocate si nu mi-a explodat de cativa ani laughing si nici nu e incins pentru ca repet... aerisirile nu sunt blocate.(majoritatea au coolerul pe lateral)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Apasa cateva secunde butonul power ca sa il stingi,
apoi il pornesti din nou si vezi daca functioneaza.
faptul ca il folosesti pe o perna e rau de tot. o sa il arzi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sfatul meu este sa ii scoți bateria si după sa o pui la loc după care ar trebui sa meargă caci si mie mi s-a intamplat asta si nu il mai ține pe perne sau asa ceva tine-l pe o masa

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează