|

Hei salut, ma gandesc sa imi descarc o tema de widows 10 ( eu am windows 7 ). Daca o descarc imi va merge calculatorul mai prost? Vor fi mai putine fps-uri in jocuri? App dati-mi un link la un tutorial calumea cei care au facut asta.

7 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Am avut Windows 7 si l-am transformat aproape in orice. Daca ai PC bun nu se va intampla nimic, iar eu aveam un PC din 1900 toamna si tot imi rula bine cu tema. Inainte de a aplica o tema trebuie sa faci obligatoriu un punct de restaurare. Astfel daca ceva merge gresit, bootezi de pe cd-ul cu Windows, selectezi System Restore si restaurezi punctul creat de tine. Calculatorul isi va reveni instant si va arata la fel ca in minutele in care ai facut punctul de restaurare. Sa trecem la subiect; Cel mai bun pachet de transformare in Windows 10 il gasesti aici: http://www.thememypc.net/windows-transformation-pack/.Transforma efectiv orice in Windows 10, mai putin ecranul de boot. Il poti transforma tu manual. Descarci Windows 7 Boot Updater: http://www.softpedia.com/......ater.shtml si apoi descarci imaginea de boot (boot screen): https://vishal-gupta.deviantart.com/art/Windows-8-and-Windows-10-Boot-Screen-for-Windows-7-322603701. Deschizi Windows 7 Boot Updater selectezi boot screen-ul si dai Apply. Daca nu merge incearca sa selectezi mai intai folder-ul cu Windows. Acolo sunt resursele care vor fi modificate. Cam asta a fost tot. Mult succes! Daca ai nelamuriri poti sa ma intrebi.

| explică (pentru AppleFanBoy):

Salut, daca esti on cumva tema are vreo legatura cu jocurile? Poate sa mi le afecteze? Ultima data cand am instalat o tema mi-a resetat driverele nu mai ma puteam juca nimic. A trebuit sa imi instalez ultima versiune de drivere. Tu folosesti vreo tema de windows 10 acum? Componentele de la leptopul meu sunt :
Intel core inside i3 cu 1.80 GHz 4 CPUs, 4096 MB Ram cu o placa video Intel R HD Graphics 4000 memory 1696 MB 1366x768 32 Biti si 60 Hz. Crezi ca imi vor merge jocurile ca pe windowsul de acum?(windows 7 ultimate 64 biti) Voi avea tot aceeasi biti daca trec pe tema de windows 10? Scuze daca te plictisesc dar trebuie sa stiu ce sa fac, imi place mult cum arata windows 10 dar nu vreau sa imi scada performata la calculator si la jocuri big grin

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru AppleFanBoy):

Descarc tema Ux sau aia obisnuita?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru AppleFanBoy):

Ce e aia boot?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Cronos126):

Nu folosesc tema de Windows 10 pentru ca am mac. Jocurile iti vor merge ca inainte si vei avea tot aceeasi biti daca iti pui tema. Important e sa ai un punct de restaurare inainte de a pune tema.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Cronos126):

Tema obisnuita

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Cronos126):

Cand pornesti calculatorul sigur ai vazut imaginea de boot. Cand apar acele bile colorate si se unesc impreuna si iese sigla colorata Windows. La Windows 10 e o sigla plata similara ca la Windows 8 si niste cercuri care se rotesc. Eu am vrut sa spun ca daca nu schimbi sigla originala nu o sa arate ca Windows 10 cand pornesti calculatorul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
6 răspunsuri: