|

Hei, salut. Sunt programator de meserie și am o foarte mare dilemă.

De fiecare dată când întâmpin o problemă, iar în acest câmp, problemele apar tot timpul, tind să fiu foarte nepractic în rezolvarea lor.

Încerc prima soluție, nu merge, apoi a doua, nu merge, revin la prima să mă asigur că nu am omis ceva și tot așa. Problema este suficient de mare încât mărește timpii de producție și de 6 sau 8 ori. S-a mai confruntat cineva cu așa o problemă? Cum pot fi mai eficient la a găsi și aplica o soluție corespunzătoare unei probleme?

Mulțumesc, dau fundă!

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Iti lipseste gandirea analitica de care este nevoie in programare. Programarea e o stiinta fixa si solutiile se regasec logic si calculat

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Lipsa de experinta si a cunsotintelor in domeniul IT, te face sa te invarti in jurul cozii, fara sa gasesti rezolvarea in timp util.
Asta este un mare dezavantaj pentru un programator, arata a fi... lipsa de profesionalism.
Va trebui sa studiezi zilnic acel limbaj de programare in care lucrezi si totodata sa te pui la punct cu tot ce este nou in industria IT. Nu uita de compatibilitatile altor programe existente pe acel PC, cu ceea ce tu programezi.
Din pacate, tu risti sa pierzi joburi daca nu dovedesti ca esti capabil sa rezolvi o problema in timp util, pentru ca angazatorii pierd bani, platindu-te pe tine sa faci mai multe incercari.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Poti sa mergi sa intrebi pe cineva cu mai multa experienta cum ar aborda problema. nu neaparat sa iti scrie codul, sa iti dea o idee cum ar face el. incet incet o sa iti fie mai usor.
eu daca stau mai mult de 20-25 de minute si nu fac deloc progress ma duc si intreb big grin.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează