| BogdanAndrei42 a întrebat:

Hei salut tpu.As vrea sa imi achizitioneaz un iphone 5s, iphone SE sau 4s.Dar tata imi spune mereu ca acest telefon nu ii poti scoate bateria, si reparatia lui costa o caruta de bani si ca sefii lui de la munca mereu cand vorbeste li se inchide telefonul si se redeschide si se enerveaza si ca umbla mereu cu baterie externa si soune ca are o baterie care tine putin.Dar mie imi place mult iPhone-ul deoarece e frumos e elegant si naa...Mentionez ca eu am Un s3 neo acum (Samsung).Sau dintre astea as avea varianta de a lua un Samsung galaxy.Care ar fi mai bun, Samsung galaxy sau un iPhone? Si sa imi spuneti daca merita cumparat un iPhone.(P.S. daca ar fi bun iphone-ul din parerile voastre poate nu raman la 4s, 5s si SE Poate iau unul mai performant.)Funda!

5 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Dintre iPhone-urile enumerate de tine, doar 5S merită luat, dar numai nou, din magazin, ca să ai 2 ani de garanție la el.
Samsung Galaxy sunt „Ț" modele, pe care îl ai în vizor? Oricum, deși e un telefon bun, trebuie să recunosc - e ceva mai slab față de cel făcut de Apple.

| KanekiMalai a răspuns:

Ia ți mă oneplus 3t sau oneplus 5 care apare pe 20 iunie, oneplus 3 bate iPhone 7, nu ți mai lua telefon de fițe

| B3nz1D3s3nate a răspuns:

Tatal tau are dreptate in mare parte. Poti scoate bateria la un iPhone, insa numai la un service iar asta costa. iPhone-urile sunt slabe la baterie, iar dupa ceva timp de folosire bateria se poate descarca mai repede sau poate chiar sa faca exact cum zicea tatal tau, sa se stinga cand virbesti la telefon. Dintre Samsung si iPhone este mai bun iPhone-ul, parerea mea.

| Tpufan123 a răspuns (pentru B3nz1D3s3nate):

Orice telefon este bun dacă ai grija de el! Eu am iPhone 5s si nu am nici o problema. Nu îndemn sa îți iei iPhone sau Samsung ci sa îl iei de unde trebuie și sa ai grija!

| Eva1601 a răspuns:

Am avut numai Samsung pana acum, iar de 9 luni am iph 7. La început am avut ceva probleme cu el, in sensul ca se mai bloca, însă acum merge super, deși nu i-am făcut nimic. Cât despre Samsung, am reparat un Galaxy S3 mini de 6 ori in câteva luni. Plus ca dacă îl iei cu garanție, cei de la Apple ti-l schimba dacă apar probleme prea mari. Următorul meu telefon va fi, cu sigutanta, tot iph. Iar pozele sunt de o claritate mult mai mare comparativ cu Samsung (aici nu vorbesc despre ce am avut eu, ci despre ce mai au cunoștințele mele). Orice telefon se poate strica, iar dacă ii cumperi folie de sticla și husa, n-ar trebui sa ai probleme cu el.