anonim_4396
| Anonim întreabă:

Hei,sunt incepatoare in html si am urmarit un tutorial pentru cei ca mine si am incercat sa urmez sfaturile de acolo. Am creat un document text si l-am deschis in sublime text, dar cand sa dau save si sa il deschid cu chrome... imi apare codul propriu-zis, adica nu se vede doar textul intentionat, ci comenzile intre bracket-uri laughing iar titlul nu mi se schimba in functie de ce scriu eu intre < >. Sigur fac ceva gresit sau omit ceva, poate ca pentru cei mai avansati e chiar amuzant, dar as ruga pe cineva care stie sa imi spuna si mie, ca sunt la inceputul inceputurilor si de una singura. Mersi mult anticipat!

1 răspuns:
| Impersonal a răspuns:

1. Daca poti sa pui condul sursa in pastebin.com sau cloud sau chiar o poza.
2. Daca-mi aduc bine aminte, face asa pentru ca ori nu l-ai salvat in ". html"(se poate sa-i fi dat denumirea X.html insa doar denumire, nu si extensie, astfel fisierul tau fiind X.html.txt, cu extensia pentru text simplu) ori probabil pentru ca ai caractere inainte de definitia paginii html ori nu este definit corect.

Vreau totusi sa vad codul sursa.

Apropo, nu incerca sa pui cod HTML pe TPU caci nu va fi afisat (pentru ca ar fi integrat in pagina TPU, deci alternad-o).