|

Hei TPU! Am o mare problemă. şi anume ca nu pot trimite mesaje. Am un HTC m8 şi sunt în rețeaua Vodafone mai exact pe abonament. Când vreau sa trimit un sms, primesc notificare că mesajul nu poate fi trimis(unable to sent message) sau mesajul nu poate fi trimis datorită încercărilor multiple. Menționez că am semnal, am credit, minute şi sms-uri naționale atât în rețea cat şi în alte rețele şi toate setările făcute corect. Va rog ajuta-ti-mă!

Mulțumesc mult!

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Salut! Ai abonamentul cel mai mic ca pret in care sunt incluse numai convorbiri fara mesaje, ca sa ti activeze optiunea cu mesaje incluse trebuie sa te duci la Vodafone sa faci alt abonament in care sa ti includa pe lîngă apeluri telefonice si mesaje, dar aceasta implică alte costuri. Oricum îi poti intreba pe cei de la Vodafone, dar cine ti a facut abonamentul tu? Sau parintii? Nu ai stiut ca nu poti da sms uri?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Abonamentul a fost facut de parintii mei, dar atunci cand sun la Cost Control primesc mesaj ca as avea sms-uri. atat in retea cat si in alte retele. cum ar fi Telekom, Orange etc.
mi-am schimbat si telefonul. m-am gandit ca poate e vreo defectiune. acum detin un Blackberry Q5... dar in zadar. nici pe acesta nu functioneaza.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Arina32):

Nu este din vina telefonului sigur părintii tai au optat pentru cel mai mic abonament fara mesaje sau sms uri deoarece implicau costuri suplimentare, tu poti vorbi in orice rețea? Daca da, atunci asta trebuie sa fie problema, tu trebuie sa îi intrebi pe parinti, ce tip de abonament ti au facut ei, sau sa mergi la firma de telefonie unde ai abonamentul si întrebi acolo, ei pe baza datelor din buletinul tau sau celui care a facut contract o sa te ajute ei sa aflii.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează