anonim_4396
| Anonim întreabă:

Hei,TPU,am o nelamurire in legatura cu hamachi-ul.
Recent,acum doua,trei zile l-am luat de pe internet,pentru ca aveam nevoie pentru un joc,slendytubbies,insa o prietena mi-a spus ca prin intermediul lui ar putea sa-mi intre in pc diferite persoane, sa stearga fisiere si altele.Este adevarat? Daca da,reinstalarea windows-ului ar rezolva problema? Si,totusi, nu-ti poti da seama daca este sa intre in pc-ul tau diferite persoane?

3 răspunsuri:
| tauruss a răspuns:

Buna! Eu nu cred ca poate cineva sa intre pe pc tau. Si daca te simti in nesiguranta nu trebuie sa iti reistalezi windowsul sterge hamachi in engleza ( unistall) eu folosesc si eu hamachi dar nu am probleme si nu mi-e frica de asa vorba. Bafta

| xButterflyxX a răspuns (pentru tauruss):

Da,si eu am mai folosit, nu stiam ca ar fi posibil asa ceva, l-am dezinstalat, dar cica ramane in pc ''acel virus'' si ar trebui sa reinstalez windows-ul.

| mickeyMT a răspuns:

HAMACHI este destinat pentru jocul online de tip LAN intre prieten pentru anumite jocuri, de ex: poti face un server de minecraft si doar prietenii tai sa se poata conecta la el folosind hamachi. Asta e toata treaba despre acel programel de 40 de mb. Nicidecum hacking sau spyware sau virusi.
Daca ai pc infectat cea mai buna solutie (in anumite cazuri poate fi de moment) este un antivirus gen Bitdefender sau AVG, care iti va curata calculatorul.
Reinstalarea de windows se efectueaza atunci cand chiar iti merge greu sistemul (4-5 minute timp de incarcare a windows-ului) sau fisierele din calculator sunt compromise de anumiti virusi.
Mult succes!