|

Hei TPU, am si eu o intrebare. Eu am o placa video integrata (Intel hd graphics 4000) si as vreau sa imi pun una dedicata (sapphire radeon rx 550 pulse 4 gb gddr5). Intrebarea mea este ar functiona sa le am pe ambele si sa functioneze doar cea dedicata? Pentru ca am vazut ca cea integrata nu poate fi inlaturata fara a schimba placa de baza si procesorul si nu as vrea sa fac asta.

Vreau sa specific ca pe partea de memorie ram am ddr3 iar procesorul e un i7 3770s in caz ca are vreo legatura.

Dau funda.

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Daca pui o placa video dedicata cea integrata va disparea si nu o vei mai folosi depinde unde pui cablul pentru monitor. Daca pui cablul in cea dedicata o vei folosi doar pe cea dedicata iar daca pui cablul in cealalanta intrare nu vei vedea nimic pe monitor ai inteles?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Muraru_Vladut_Stefan_1996):

Eu doar vreau sa stiu doar daca va functiona cea dedicata pentru ca mi-am comandat deja placa dedicata iar maine o voi monta as vrea sa stiu daca functioneaza pc-ul ca si cum as avea o doar pe cea dedicata si totusi imi poti da o parere daca merita investitia facut?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru LiacaNigelcu):

O sa mearga. Cea integrata va fi dezactivata automat. Daca merita? Depinde in ce domeniu o folosesti. Pentru gaming low-budget este buna.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează