|

Hei TPU, cat de mult credeti ca va avansa tehnologia in urmatorii 5 ani?Care e cea mai mare descoperire din domeniul tehnologiei din ultimul timp?

8 Raportează Evaluează
8 răspunsuri:
| a răspuns:

Intrebarea ta poate fi interpretata in mai multe moduri.
Tehnologia se imparte in mai multe categorii.
Te referi in domeniul medicinei, securitatii, robotilor, etc?
Sunt mai multe articole pe internet si poti citi legat de astea.
Succes!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ultima tehnologie la ora actuală este 5G. Cu ea poți controla diapozitivele electrice din casă. Dar este prea scumpă acum, și de-abia după mulți, mulți ani va fi uzuală, și dacă va fi acceptată. Eu sunt împotriva ei pentru că ne radiază de 10 ori mai mult decât 4G. Generațiile viitoare se vor naște cu malformații, pentru că organismul uman nu poate face față la prea multe radiații.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru anonimg):

Esti paralel frate! Nu ai nevoie de 5G pentru a controla dispozitivele electrice Compatibile din casa.ai nevoie de un router wifi si pentru unele dispozitive de un "pod".
Reteaua 5G permite o viteza.mult mai mare si conectarea mult mainmultor dispozitive, fapt pentru care se asteapta o adevarata "explozie" a dispozitivelor conectate.
Si multi, multi ani pentru anutiliza reteaua 5G? Iti trimit o harta cu reteaua 5G din Spania? Exista si se foloseste AZI, nu dupa multi multi ani. Eu locuiesc in Spania

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Goete):

Sistemul electric din casă se poate controla și de departe prin fibră optică. Dar 5G este cu totul altceva. Vorbesc de ceea ce numim astăzi "case inteligente".
Și știu că în unele locuri s-a implementat tehnologia (nu știam de Spania -pentru că nu prea m-a interesat subiectul, ci doar de China).
Zic de mulți ani din pricina zonelor de acoperire a 5G-ului. La Cuca-Macai nu ai niciun fel de semnal decât dacă ieși în drum; atunci ai o liniuță la GSM.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru anonimg):

Ce vorbesti? Controla de departe prin fibra optica? Fibra optica este succesorul ADSL-ului si se foloseste pentru internet FIX.
E adevarat ca eu pot controla lumini, prize, muzica, incalzire etc in casa conectat la Orice internet, fibra optica (un router), 3G, 4G sau 5G - care nu este Nicidecum ceea ce spui ti, ci este ultima generatie de retea de telefonie mobila. Adica, ultima care se implementeaza Acum.
Deja se lucreaza la 6D, asta da, va mai dura cativa ani ñentru a se pune in practica.
Faci mari confuzii pe terenul asta

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

O sa invetam teleportarea
se vor teleporta unii in timp
se vor duce la Hitler, il vor bate de o sa ii sune apa in cap sa se trezeasca din prostie si apoi o sa il invete cum sa castige razboiul, asa ca o sa vorbim toti germana si or sa fie numai arieni big grin

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Probabil inteligenta artificiala.
Nu e ca si cand ar fi atat de recenta ( e mai batrana decat crede multe lume ), dar are cele mai multe posibilitati de evolutie.

In urmatorii 5 ani nu va face un pas urias, dar in urmatorii 50 poate face minuni.

"Cat de mult va avansa tehnologia in urmatorii 5 ani?" - E o intrebare prea generala. "Tehnologia" are multe ramuri sa le numim asa. Greu de raspuns la intrebarea asta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Un citat al lui Bill Gates spune asa: "We always overestimate the change that will occur in the next two years and underestimate the change that will occur in the next ten. Don't let yourself be lulled into inaction." ceea ce inseamna in romana: "Tot timpul supraestimam schimbarile care vor avea loc in urmatorii 2 ani si subestimam schimbarile care vor avea loc in urmatorii 10 ani. Nu te lasa pe tanjeala"

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează