anonim_4396
| Anonim întreabă:

Hei! Vreau sa va intreb cum pot sa ascult muzica pe Winamp sau Windows Media Player fara sa las melodiile si pe desktop. Poate nu intelegeti,dar eu cand ascult muzica pe Winamp si le pun in lista, trebuie sa las melodiile pe desktop ca sa le pot asculta pe Winamp sau Media Player.Care a intelesceva din balivernele mele, sa-mi raspunda va rog!

4 răspunsuri:
| nutepriveste21 a răspuns:

De pe desktop mutale intr-un folder in d sau ce partitii mai ai sau chiar in c dupa care dai "add" in winamp din noua locatie.

anonim_4396
| Anonim explică:

Pai, programul, de undeva trebuie sa le ia. De pe CD sau desktop. Numai daca folosesti Winamp-ul pentru a asulta un radio, nu ai nevoie de suport. A pune in lista, nu inseamna ca le inregistreaza in alta parte ci doar de unde sa le ia.

| Tyna33 a răspuns (pentru anonim_4396):

De pe desktop, nu ascult radio.Nu prea inteleg ce vrei sa zici.Mie pur si simplu nu-mi merege de exemplu sa sterg meodiile, dar inainte sa le bag in winamp si sa si ma lase sa le ascult sad. Sunt eu mai grea de cap big grin

| Anonim explică (pentru Tyna33):

Winamp-ul capteaza posturi de radio. Asta este altceva decit muzica de pe desktop.
Winamp-ul nu are spatiul sau unde inregistreaza muzica. El doar o reda de unde o ai tu inregistrata. Daca le stergi, nu mai ai ce asculta. Daca nu ai spatiu suficient, pune-le in D.